PDL şi PSD se acuză reciproc de costurile exagerate ale toaletelor publice din municipiu

Liderii municipali ai Partidului Democrat Liberal (PDL) Râmnicu Vâlcea susţin că municipiul are toate şansele de a intra în Cartea Recordurilor, prin două toalete publice al căror preţ este de 50 de mii, respectiv 73 de mii de euro.

‘După isprava din cartierul Ostroveni, a fostului primar condamnat pentru corupţie, când ne-am pricopsit cu o toaletă model de 50 de mii de euro, cu terasă deasupra, fiind o toaletă după ultimul răcnet la nivel de modă, iată că administraţia a recidivat. Avem un proiect pentru o nouă toaletă. Asta e chiar în centru, de aceea şi preţul ei este de peste 70.000 de euro. Probabil că va avea şi LCD, masaj, habar n-am de a ajuns la acest preţ. Vom intra în Cartea Recordurilor cu aceste toalete ale viitorului’, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, liderul consilierilor PDL, Cosmin Constantinescu.

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, social-democratul Gheorghe Matei spune că se exagerează, iar una din toalete ar trebui să şi-o asume fosta administraţie PDL.

‘Au găsit un nou motiv de scandal. Pe aia din Ostroveni ar trebui să şi-o revendice. Este proiectul iniţiat de primarul PDL, Romeo Rădulescu, finalizat în timpul lui Frâncu. Deci, aici ar trebui să tacă, pentru că una e a lor şi una e a lui Frâncu. În ceea ce o priveşte pe asta din centru, am să verific proiectul, să văd ce dorea fostul primar Frâncu. Oricum, un lucru e cert şi anume că nu se va face sau dacă se va face o toaletă publică în centrul Râmnicului în nici un caz nu va fi la preţul ăsta’, a precizat Matei. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *