Păușești Măglași comuna ideală pentru orășenii care vor sa se mute la țară

De ce? Se află la nici 10 km de Râmnicu Vâlcea, este foarte aerisită, calitatea vieții este una ridicată, sunt toate utilitățile, terenurile au prețuri rezonabile, este o comună care se urbanizează de la fiecare an, crește populația, crește industria de servicii, să nu uităm că aici este capitala industriei alimentare ecologice.

”Sunt foarte multe familii din zona medie a veniturilor care se mută la Păușești Măglași, le place zona, mai ales că suntem pe drumul stațiunilor. Oamenii vin pentru curățenie, pentru natură, pentru faptul că suntem la 10 minute de mers de oraș. Pentru lipsa aglomerației. Pentru că de aici încep traseele spre zona montană a Munților Căpățânii, în zona monahală. Suntem pe drumul spre Horezu, nu e caniculă vara”, spune primarul Alexandru Dediu

Cu o mini zonă industrială, cu prezența deja a unor multinaționale aici, Păușești Măglași a depășit deja suma de 11 miliarde lei vechi încasări doar pe zona economică. Astfel comuna aflată pe drumul stațiunilor se dovedește o destinație oportună pentru mediul de afaceri dar și pentru rezidențial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *