Patrulaterul amoros de la Râmnicu Vâlcea: PNL, PSD, PER şi USR, o orgie cu final neaşteptat

Au fost odată ca niciodată două familii…Soţ – soţie, soţ – soţie.

Primul cuplu s-a consolidat acum 4 ani, când soţul care se iubise burlac fiind, cu cazier, cu altă damă, a ajuns de voie de nevoie să se însoare cu altă damă care avea zestre electorală mai mare. Şi au trăit fericiţi vreo trei ani jumătate, până când soţia a început să nu mai fie una atrăgătoare, să se uzeze pe ici pe colo…lumea să o ia cu huo şi cu muie!

Vechea damă, versată politic, cu mandate multe, aia care l-a azvârlit pe soţul de mai sus,acum vreo 5 ani, pe motiv de cazier, a ajuns şi ea măritată/logodită de voie de nevoie, la cererea publicului, cu un soţ mai mocofan, mai naiv, mai proaspăt în politică, de vreo doi ani.

Numai că între cei doi, soţul cu cazier şi dama veche a existat întotdeauna un amor obscur, subinţeles, aşa, pe şest. Deşi cei doi au negat mereu în public că ar mai fi ceva între ei…

Lucrurile încep să se precipite, soţul cam vrea să-i dea brânci, să divorteze de actuala nevastă, care e cam uzată şi în scădere de popularitate. Amanta vrea să renunţe şi ea la soţul/logodnicul pe care lumea de vreo doi ani, i l-a pus în cârcă.

Dar cum să facă ei (cei doi protagonişti) totul fără să fie traşi la răspudere?

Amanta abilă găsi cel mai bun plan. Veni la soţul/logodnicul cuminte şi mototol de acasă cu un personaj vergilic, „apărut pe piaţă ieri”. Ăsta este partenerul meu de bal! Soţul spuse că nu îi place de personaj. Amanta tropăi din picioare şi spuse că este musai să-l placă. Ăsta cuminte şi naiv spuse că nici în ruptul capului nu îl va accepta.

„Na, că atunci o să divortez şi totul se va întâmpla numai din cauza ta!” strigă abila şi versata femeie.

„Treaba ta”, spuse logodnicul cuminte.

A divorţat, s-a folosit un pic de vergilul personaj la dans, dar după seara balului, fix în noaptea de după balul electoral, amanta s-a cuplat cu Bărbatul dintâi, care între timp divortase şi el de acea nevastă expirată….

Victime? soţia părăsită, vergilul personaj şi logodnicul cuminte…..

Şi uita aşa se încheie o poveste de amor, bine ţesută, bine gândită, precum blaturile cu asumările de alegeri în 2 tururi, prin parlament.

de Anton Şpan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *