Patru mari investiţii la Şirineasa

Căminul Cultural Şirineasa a luat fiinţă în anul 1947 şi a funcţionat în clădirea fostei Bănci Populare. În anul 1967, această clădire a fost demolată, iar pe vechiul amplasament s-a construit actuala clădire a  Căminului Cultural care a fost dat în folosinţă în anul 1969. De atunci, impozanta clădire a mai fost văruită în anul 2003, acum ajungând într-o avansată stare de degradare.

Primarul Bebe Streinu a încercat din toate puterile să găsească finanţare pentru reabilitarea clădirii şi, de curând, proiectul depus la Compania Naţională de Investiţii (CNI) a fost aprobat. Acum, CNI va reabilita, extinde, moderniza şi dota cu mobilier căminul cultural, iar după terminarea lucrărilor, primarul intenţionează ca să desfiinteze gardurile şi curtea primăriei să devină un parc mare cu alei, cu iluminat, cu o scenă, băncuțe, flori, arbuşti decorativi, etc.

Edilul a mai declarat că, începând de anul viitor se va extinde şi moderniza şcoala, se va construi podul peste Luncavăţ, în punctul Valea Alunişului şi se vor termina lucrările de asfaltare şi modernizare a drumului comunal 118.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *