Patru ani cu realizări ale primarului Birăruți, la Alunu

Acum, pe sfârșit de mandat, Cristian Birăruți, primarul comunei Alunu, și-a făcut un sumar al realizărilor ultimilor patru ani. S-au făcut destule investiții in infrastructura rutieră, educațională, socială, iar acestea se pot observa la tot pasul în localitate. Fiind la primul mandat, bilanțul primarului Birăruți este unul destul de consistent, fiind bifate o mulțime de realizări care au schimbat total faţa localităţii și, implicit, asigurate condiţii optime de viaţă pentru locuitorii comunei. Urmare a investiţiilor realizate în localitate, dar şi a proiectelor sale de viitor, Birăruți este pregătit pentru un nou mandat de primar în comună.

Într-o postare pe o rețea de socializare, primarul Cristian Birăruți s-a adresat public locuitorilor săi, cerându-le, în continuare, încrederea pentru următorul mandat, pentru a continua cel mai important proiect, cel pentru introducerea rețelelor de gaze.

”Dragi cetățeni ai comunei Alunu ! Au trecut patru ani de când am jurat credință ,in a sluji ,cu toată inima mea si cu toată puterea mea intereselor comunității noastre ! Au fost patru ani grei , cu încercări și presiuni , create atât de natura oameni , cât și de multele probleme create de lucrările de proastă calitate efectuate la utilități ( apa , canal ) . Împreună cu dumneavoastră și prin încrederea pe care mi-ați acordat-o , am reușit multe lucruri frumoase și anume : -9,5 km de drumuri asfaltate ; 5 km drumuri județene ; un centru social in satul Igoiu ( proiect finanțat cu fonduri europene ) ; Gradinita Coltesti in circa doua săptămâni vor începe lucrările de extindere modernizare și dotare la standarde europene ( finanțare POR , fonduri europene ). In curând tot pe fonduri europene voi semna și contractul de finanțare a școlii Coltești , circa 30 km drumuri pietruite in toată comuna ( aici mai avem de lucru unele drumuri deteriorându-se de ploi ! Podețe peste pârâul Căpriorul ( valea Oii și un podeț peste pârâu la Jenica Jugravu) .Peste 14 km de conductă de apă schimbată și in jur de 5000 de intervenții in coloana de apa . Un proiect de modernizare zona blocuri Alunu , fonduri proprii ale primăriei ( asfaltare străzi ; parcări , trotuare , spații verzi , alei intrare blocuri ! Deasemeni, înștiințez cetățenii comunei Alunu , că avem multe proiecte depuse pe fonduri europene – 8,5 km drumuri forestiere ; 8,5 km drumuri agricole , proiecte eligibile care așteaptă finanțare ; proiecte depuse pe CNI ; baza sportivă amenajare la standarde europene ; decolmatare sursa de apa ; proiecte ce se află pe lista de sinteză ! Deasemeni, avem depuse proiecte pe asfaltarea tuturor drumurilor din Alunu Cornet- mina ; Râpi ; Ciocănari; Didea; Sacariste ; sub – Coasta ; Ciocănari ! Tot pe Ministerul Dezvoltării avem depus si proiectul pentru gaze . Mulțumesc pentru încrederea acordată , încredere pe care doresc să mi-o acordați în continuare pentru a crea un viitor copiilor noștri !”, a declarat edilul.

Claudia POPA

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *