Patronul unui club din Bucureşti anunţă închiderea locaţiei

Lacrimi si durere in sufletele multor persoane din tara, in urma tragediei care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in Capitala, unde au decedat zeci de persoane si altele au ajuns in stare grava la spital .

In urma incidentului neasteptat, patronul unui club din Capitala a anuntat, in urma cu putin timp, ca: „Imi cer scuze și imi asum! Din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol. Weekend de weekend. Si cateodata si in timpul saptamanii.

Poate sa-mi cumpar un G-Klasse, poate ca mai mult de atat nu m-a dus capul sa fac… Am terminat o facultate tehnica, as fi putut fi un bun inginer pentru patrie… M-am eșuat in „meseria” asta de carcimar. Mi-am asumat cunoasterea in amanunt a tuturor legilor. Chiar daca eu ar fi trebuit, dupa calificarea mea sa vad cati amperi sunt in tabloul de sigurante si daca poate sa ia foc vreun cablu. Nici macar asta n-am facut suficient de bine. Am avut destule „avarii: electrice in astia 14 ani. Si mult imporvizatii…Cred ca alaturi de Fire si Club A suntem cei mai vechi care inca mai functionam in Bucuresti.

Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. Stiu ca o sa faca multi ani de puscarie. Ar fi trebuit sa ma ia si pe mine. Chiar daca, pana la experienta actuala, cred ca am facut aproape tot ce ma ducea capul. In alt context am facut un bilant al taxelor pe care le-am platit la statul Roman doar in ultimii 5 ani – 2.700.000 lei
Ce p**a mea a facut statul cu banii astia? Banii astia sunt banii plati

ti de fiecare care a baut o bere prin Expirat…Am functionat pe „propria raspunedere” de 14 ani…Ne-a „tras cineva de urechi” in anii astia?Stiu si vad ca functionarii statului stau pe salarii de 2 lei si ar trebui sa-si asume multe. Stiti care e paradoxul – cladirea in care e Expiratul si Energiea este construita in 1913 ca o investitie privata de un doctor – Leonte Anastasievici. Este numele strazii pe care am parcat masina la al 4-leal spital cautandu-l pe Rugina – Spitalulul Municipal. Va dati seama „cati bani facea” un medic acum 100 de ani? Stiti cum se obtine autorizatia de functionare de la primarie? Depui in ianuarie un teanc de acte, pe care oricum le ai – CUI, contract de inchiriere, contract de gunoi, de dezinsectie, o taxa. Si prin aprilie se elibereza autorizatia. Credeti-ma ca un om cu 12 clase in maxim 20 minute poate sa analizeze si sa dea o autorizatie pe baza actelor cerute. Treaba de 20 minute in 4 luni…Nimeni nu isi asuma responsabilitati. Si ma repet si ma pun in capul listei. Vrem demisii si asa ar trebui sa faca niste oameni normali la cap. Inca nu constientizam conceptul de demisia de onoare. Nu implica asumarea vinovatiei, ci asumarea unui sistem in care esti si care nu functioneaza cum trebuie, nu neaparat din vina ta. Dar in care, la un anumit dat nu a functionat. Eu imi dau demisia. Expirat-ul din Bucuresti se inchide. De astazi nu mai pot sa-mi asum vieti. Sau poate pot. Om vedea”. (adevărul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *