Parteneriat între Voicești și Ștefănești pentru înființarea rețelei de gaze naturale

La această oră din 320 de municipii şi oraşe, 246 au acces la reţeaua de distribuţie a gazului natural, dar din 2.859 de comune, numai 675 beneficiază de această infrastructură.

În județul Vâlcea, nu mai puțin de 50 de localități au depus proiecte pentru aliemntarea cu gaze. Majoritatea localităților au realizat un parteneriat pentru a satisface criteriile de eligibilitate.

Un astfel de  parteneriat între comunele Voicești și Ștefănești va aduce gazele naturale în cele două comune, unde până în prezent s-au luat acorduri de la 1.800 de gospodării.

”Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale . Este unul dintre cele mai importante proeicte pentru comuna noastră și a ajuns într-o fază avansată. Din punctul nostru de vedere mai ales în arealul industrial al municipiului Drăgășani, sunt foarte mari șanse pentru ca acest proiect să fie implementat. Între cele două comune se află chiar platforma economică a orașului. Sunt convins că acest proeict este unul eligibil”, spune primarul din Voicești, Florian Vătafu.

Investiția este rodul unui parteneriat între comunele Voicești și Ștefănești. În această perioadă, s-au stabilit termenii acordului și se așteaptă locația amplasării stației SRM.

În perioada următoare va fi depus proiectul la finanțare pe fonduri europene

Tot În Voicești, Primăria va construi un centru medical multifuncțional, care, spune primarul Florian Vătafu, ”are la bază valorile în care credem și care ne călăuzesc în misiunea noastră de a oferi tuturor un act medical complet, performant și accesibil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *