Parlamentarii doresc de fapt pensie după ce vor fi eliberaţi din închisoare

Singura explicaţie plauzibilă pentru mărirea pensiilor nesimţite sau pentru alocarea lor rezidă prin faptul că toţi parlamentarii au ajuns la o conclzie comună.

În sensul că, mai devreme sau mai târziu mulţi dintre ei vor fi arestaţi şi condamnaţi pentru fapte de corupţie. Plus că poate apărea şi confiscarea lărgită a averilor. În consecinţă odată cu eliberarea lor, este clar că au nevoie şi ei de un venit la bătrâneţe. Singurl care putea fi era evident alocarea acestor pensii.

Foarte mulţi jurnalişti şi-au dat cu presupusul în aceste zile despre faptul că parlamentarii nu lucrează în condiţii de stres. Hai să fim serioşi.

Stres mai mare decât cererile DNA de reţinere, de ridicare imunităţii, stresul arestului de la IGPR, stresul închisorii efective te macină pur şi simplu. Nu se poate dormi noaptea, mâncarea ieftină de la bufetul parlamentului nu mai intră decât cu cocoloaşe, nu-şi pot iubi amantele, atacul de panică îi lasă fără funcţii erectile. Transpiraţie, bălbăielile, spasmele, cei cardiaci nu mai spun, îşi măresc doza de medicamente.

Deci, pensiile mărite sunt absolut justficate, în contextul în care orice maşină care are numărul format din acronimul DNA şi care parcahează pe lângă casă, provoacă respiraţie precipitată.

Uneori nici sfincterul anal nu mai ţine şi există pericolul de face în nădragi dacă te caută DNA-ul

Da, deci domnii parlamentari au gândit bine povestea pensiilor. Trebuie să trăiască şi ei din  ceva după eliberarea de la bulău, nu pot fi încadraţi la legea 416, deşi nivelul lor de muncă este ca la fel cu al celor care primesc venitul mini garantat.

În orice caz, concluzia este simplă, o pensie nesimţită nu şi-o pot dori decât cei care sunt cu adevărat nesimţiţi.

Mihai IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *