Parlamentarii cu cel mai mic IQ vor primi pensii speciale maxime

Parlamentul României pregăteşte mai multe proiecte legislative care ar putea veni în sprijinul senatorilor şi deputaţilor, astfel încât aceştia să nu mai fie de râsul colegilor din restul statelor europene.

Unul dintre aceste proiecte se referă la accesul liber la frizerii şi coaforuri pentru toţi parlamentarii, fiecare având dreptul la un tuns gratis şi un bărbierit pe lună. O problemă va fi în cazul celor cu chelie care nu se pot bucura de aeastă facilitate. Aici urmează probabil ca mai mulţi parlamentari printre care şi Costi Rădulescu să depună un amendament prin care chelioşilor în contrapartidă să li se ofere altceva. De banii de frizer să li se dea ascuţitoare, jocuri lego, piticot sau nu te supăra frate. Penelista de la Iaşi, Steliana Miron, va putea astfel să meargă la coafor pe baza legitimaţie de parlamentar, iar la trei tunsuri poate beneificia de un vospit, asta ca să nu fie discrimare între bărbaţi care se vor bărbieri.

Pensiile speciale reprezintă un proiect legislativ pentru parlamentari şi se va da în funcţie de Coeficientul de Inteligenţă. Dar pe invers, pentru cei care au cel mai mic coeficient se vor da cele mai mari pensii, pentru ca parlamentarii să intre în regimul Direcţiei de proetecţie a copilului. Cei care vor dovedi că au un IQ ridicat nu vor primi aceste pensii. Se vor face teste speciale pentru a demonstra gradul de inteligenţă al parlamentarilor, cu precădere celor care „fac pe proştii”. Din calculele preliminare se pare însă că sumele alocate pentru pensiile speciale depăşesc un plafon de judeţ.

Porţiile de la bufetul parlamentului se vor dubla în cunatumul acelorlaşi bani, pentru a stopa un fenomen îngrijorător, mulţi dintre parlamentari au fost surprinşi că după ce merg la toaletă, revin cu pachete ascunse sub braţ, iar în timpul discursurilor desfac aceste pachete şi încep să mânânce. Un ultim caz, se pare a fost chiar al senatoarei Cristiana Anghel,  care deşi obişnuită cu postul negru, mai apelează câteodată la coprofagie verbală, de se ţin cu mâna la nas mulţi dintre colegii dumneaei.

Pentru cei care vor să urmeze exemplul lui Grappini, să ajungă în parlamentul european, se vor acorda meditaţii gratuite la limba română, despre rolul virgulei în frază, acordul dintre subiect şi predicat şi foarte important, reapariţia cratimei în peisaj deşi este un semn de punctuaţie aflat în pericol de extincţie.

Imunitatea va fi acordată şi în somn şi la masă şi la şpriţ. De imunitate specială vor beneficia şi amantele parlamentarilor dar şi toate rudele până la gradul IV. Orice parlamentar va avea dreptul de a decide dacă procurorii DNA pot fi reţinuţi şi arestaţi preventiv, aici prevenţia are scopul exact de a preveni cercetarea sau arestarea vreunui coleg deputat sau senator.

Orice parlamentar român are dreptul de a opri în trafic un agent de circulaţie, poate apela la acesta pentru a-l conduce acasă în siguranţă, dacă se întâmplă să aibă alcoolemie. Poliţistul obligatoriu va merge cu semnalele acustice şi luminoase pornite în fruntea maşinii paralemtarului aghesmuit. După caz, dacă are voce, agentul de poliţie poate interpreta o melodie din folclorul nostru românesc autentic.

Parlamentarii români sunt obligaţi să dea sau să primească bon fiscal atunci când iau sau primesc şpagă, acest bon intrând la tombola cu premii, unde se pot câştiga excursii în străinătate, doctorate, like-uri pe FB sau chiar alegători de pripas.

Mita pentru parlamentari va fi considerată donaţie în scopuri umanitare, se va acorda pe timp de patru ani, printr-un cont special, în numele crucii roşii, iar parlamentarii pot să-şi facă un card special pe care să aibă şpaga, un card pe care îl pot folosi la cumpărături.

După obştescul sfârşit, parlamentarii români au dreptul la o înhumare şi la un nume de stradă, de stadion, de cămin cultural sau de penitenciar. Iar la 40 de zile de numele lor se pot aranja hramuri la bisericile din România. Hramul Elenei Udrea la Mănăstirea Băicoi, Hramul Cătălin Voicu la Mănăstirea Dintr-un Ciot, şi aşa mai departe. Corpurile lor înhumate vor fi aşzeate în racle speciale la catedrala Mântuirii Neamului din apropiere.

Le urăm succes în aceste proiecte.

Valeriu Gogonea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *