Parcul Industrial Mihăești prinde contur, de-a lungul Drumului Național 64

Zona ciprinsă între Stupărei și Tătărani devine treptat zona investitiilor industriale, mai multe companii alegând să dezvolte aici, hale de producție. Așa a apărut pe hartă zona industrială Mihăești.

”Vreau să spun că numărul agenților economici care își desfășoară activitatea în Mihăești se apropie de 200. Dar cei mai mari sunt în zona DN 64, drum care leagă Râmnicu de Slatina. Aici terenurile sunt prevăzute în planul general pentru scop industrial și doar în ultimii ani, vreau să spun că au apărut câțiva agenți economici importanți, pe ambele părți ale drumului. Ceea ce înseamnă un avantaj pentru noi, ca localitate, bani la buget, locuri de muncă și evident perspective mari de dezvoltare. Da, se impune din câte am înțeles lărgirea drumului la 4 benzi pentru că traficul a crescut simțitor în ultimii ani. Tranzitul de mărfuri pe ruta nord sud pe aici se desfășoară”, spune primarul Constantin Bărzăgeanu.

Printre lucrările edilitare care se află în desfășurare în Mihăești se numără spitalul, aproape de finalizare și sala polivalentă.

Comuna Mihăești, cea mai mare din Vâlcea, ca număr de populație, este a doua comună din punct de vedere economic.

Este localitatea cu cel mai mare ritm de creștere demografic, poziționarea între 4 orașe, la doar 15 km de Râmnicu Vâlcea, pe cele două axe rutiere, oferă un avantaj considerabil pentru cei care aleg să se mute sau să dezvolte afaceri aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *