Parcul Industrial Drăgăşani oferă teren în concesiune la 0,5 euro metru pătrat

Primăria Drăgăşani aşteaptă investitorii să dezvolte afaceri în noul parc industrial care se întinde pe o suprafaţă de 16 hectare şi unde concesiunea se ridică la 0,5 euro pe metru pătrat pe un an.

“Important este să existe dorinţă de a investi din partea companiilor şi dorinţă de a munci din partea celor care sunt în căutarea unor locuri de muncă. Este clar că în Drăgăşani avem încă o forţă calificată de muncă şi dacă nu, orice este posibil, se poate califica. Aici la Drăgăşani este posibil orice tip de industrie, de la confecţii, la cauciucuri sau agro-industrie, suntem un bazin viticol şi un bazin legumicol. Momentan, ne aflăm la aducerea utilităţilor – apă, electricitate şi canal”, a declarat vineri pentru AGERPRES, primarul municipiului Drăgăşani, Cristian Nedelcu.

Parcul industrial este activ al societăţii Parc Ind Vâlcea, unde Consiliul Judeţean este acţionar cu 50% cotă parte, Consiliul Municipal Drăgăşani – 25%. În cadrul aceleiaşi companii există şi Parcul Industrial Bălceşti.

Municipiul Drăgăşani a fost un puternic centru industrial până în 1989, existând aici, în afara industriei vinului, mai multe întreprinderi.

Aici a funcţionat cunoscuta fabrică de încălţăminte “Finca Drăgăşani”, renumită pentru celebrele espadrile şi tenişi, Uzina Mecanică de Armament şi Fabrica de jante auto. AGERPRES

www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *