Parcările publice din Râmnic nu sunt deszăpezite, dar primăria cere taxele de parcare

Consilierii PDL au cerut luni demisia conducerii primăriei Râmnicu Vâlcea pentru gestionarea incompetentă a deszăpezirii oraşului, dar şi pentru faptul că „percep taxe de parcare, acestea fiind pline de zăpadă”.
„Aşa ceva este complet absurd, parcările publice din oraş sunt pline de nămeţi, sunt doar câteva locuri de parcare, dar oamenii primăriei sunt cu facturierul la ei. La prima oră a dimineţii, primăria în loc să trimită utilajele să deszăpezească, a trimis încasatorii. Mă mir că nu au fost luaţi la bătaie de conducătorii auto. Nu mai spunem că oraşul este sub asediu, cine plăteşte zecile sau sutele de tamponări din municipiu din cauza faptului că s-a înotat în zăpadă toată noaptea?”, a declarat liderul consilierilor PDL, Cosmin Constantinescu.
Primăria nu a vrut să comenteze declaraţiile democrat-liberalilor, dar a dat asigurări „că taxatorii din parcările publice vor fi retraşi şi se vor deszăpezi cât mai urgent aceste locuri”.
„Să nu uităm că a nins continuu 48 de ore, acum am început să intervenim cu 15 utilaje pentru eliminarea zăpezii de pe străzi şi dintre blocuri. A trebuit să intervenim în cartierele suburbane, cum ar fi Feţeni, pentru a nu avea oameni izolaţi”, a declarat, pentru AGERPRES, viceprimarul Gheorghe Matei
În Râmnicu Vâlcea stratul de zăpadă este de aproximativ 30 de cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *