Parc auto extins la Primăria Bujoreni cu alte noi utilaje

Mai multe utilaje au intrat, zilele trecute, în posesia Primăriei Bujoreni în cadrul proiectului ″Dotarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă cu utilaje pentru stingerea incendiilor″, proiect în valoare totală de 87.822 Euro, finanţat de către F.E.A.D.R – P.N.D.R. S.M. 19.2. Este vorba despre un tractor, o remorcă, o vidanjă şi un încărcător frontal ce a fost ataşat la tractor. Aceste utilaje vor contribui la o mai bună siguranţă a cetăţenilor de pe raza comunei, angajaţii Primăriei Bujoreni putând astfel să intervină, în cel mai scurt timp, în cazul producerii unor calamităţi naturale şi nu numai.
​Aşa cum bine se ştie, la nivelul comunei Bujoreni există mai multe riscuri generatoare de calamităţi naturale: inundaţii, prin reversările naturale ale cursurilor de apă, datorită blocajelor produse de aluviuni, ori prin scurgeri de pe versanţi; fenomene meteorologice periculoase (ploi torenţiale însoţite de fulgere generatoare de incendii, furtuni, vijelii, ninsori abundente, depuneri de gheaţă şi polei); alunecări de teren, surpări de taluzuri şi maluri; incendii.
″În momentul în care am preluat mandatul, în dotarea Primăriei Bujoreni nu exista niciun fel de echipament de intervenţie în cazul unor dezastre naturale. De aceea m-am zbătut să implementez acest proiect, care, spun eu, este util pentru întreaga comunitate. Acum vom putea interveni imediat, la orice oră, astfel încât cetăţenii şi bunurile lor să fie în siguranţă″ – Gheorghe GÎNGU, primarul comunei Bujoreni.
Totodată, Primăria Bujoreni vine cu o veste bună pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de casatorie
Astfel, Primăria comunei Bujoreni organizează o ceremonie specială în cadrul căreia vor fi premiate cuplurile de cetăţeni care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Festivitatea de premiere va alea loc de Zilele Comunei Bujoreni, în ultimul week-end din luna august.
​Procedurile de depunere a dosarelor vor începe în data de 2 august 2021 şi se încheie în data de 26 august 2021. Actele necesare se vor depune la sediul Primărie Bujoreni situat la adresa: comuna Bujoreni , sat Olteni, str. Calea lui Traian , nr. 123, judeţul Vâlcea. Dosarul trebuie să conţină: cerere tip; copii conforme cu originalul ale cărților de identitate; copie conformă cu originalul a certificatului de căsătorie. Programul în care se pot depune actele este următorul: luni – joi, între orele 9:00 – 15:00.
​Sunt invitate familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie în anul 2020, respectiv 2021 şi cel puţin unul dintre soţii are domiciliul în comuna Bujoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *