Paranoia!!! Ion Gigi se crede încă primar şi vrea să comită o ilegalitate!

Ilegalul care se crede primar al Râmnicului, Ion Gigi, pregăteşte o mare nemernicie. După ce a fost schimbat din funcţie de o majoritate de 14 voturi, printre care şi un consilier PSD şi unul PC, adică nici ai lui nu l-au mai vrut, Ion Gigi, un impostor, un ilegal, un oarecare banal, incompetent, un mincinos vrea să convoace o şedinţă de Consiliu Local.

Pe ce motiv, măi, ilegalule, vrei să faci asta? Te crezi vreun uzurpator de funcţii? Ion Gigi face un abuz, în sensul că un banal viceprimar vrea să facă abuz de putere şi să convoace o şedinţă ilegală.

Marş afară ilegalule din această impostură, nu ţi-e ruşine, să te joci cu legile statului român?

Aceasta este nermenicie nu am alte cuvinte să spun, ca un oarecare viceprimar să se creadă primar încă, este dovadă de paranoia, dar pentru un manipulant de marfă la TAPL, proverubul cu „cel ajuns împărat” este potrivit.

Ilegalule, suntem cu ochii pe tine! Ai mare grijă, vom monitoriza fiecare mişcare a ta în noua funcţie de viceprimar! Te-am fi lăsat în pace, dacă nu dovedeai atâtă laşitate şi tendinţă de sperjur.

Dacă nu ai uitat, 14 oameni te-au demis joi dintr-o funcţie luată cu japca în urmă cu un an, impostorule! Deci ce convoci tu? Nu ţi-e ruşine, măi manipulant de marfă care eşti, incompetentule! Dezastrul acestui oraş!

Facem un nou apel către liderii PSD, aveţi un caz clinic în partid care cere o terapie de urgenţă, când un individ demis din funcţie, se crede primar! E halucinant!

P.S. Începând de joi, primarul interimar al muncipiului Râmnicu Vâlcea, ales cu 14 voturi din 23 de consilieri, este Eduard Vârlan,

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *