Până în octombrie va fi decisă firma care va exploata domeniul schiabil Transalpina Ski Resort

Primarul stațiunii Voineasa a declarat pentru Râmnicu Vâlcea Week faptul că miercuri expiră termenul pentru depunerea ofertelor de către companiile care doresc să exploateze domeniul schiabil „Transalpina Ski Resort”.

„Este în licitaţie aşa cum am anunţat. Au fost mici întârzieri dar s-au rezolvat. Oferta noastră are o valoare de aproximativ 311 mii lei pe lună. Valoarea eu zic că este tentantă pentru cei care doresc să exploateze acest domeniu schiabil. Mâine este data finală. Vom vedea cine s-a înscris la licitaţie”, spune primarul staţiunii Voineasa.

În cazul în care nu se înscrie nimeni, exploatarea domeniului schiabil va fi încredinţată prin negociere directă.

Potrivit edilului din Voineasa, până la finalul lunii septembrie, va fi cunoscut cel care va exploata instalaţiile şi tot ce înseamnă Domeniul Schiabil Translapina Ski Resort.

Astfel, câştigătorul licitaţiei ar urma să primească de la administraţia locală suma de aproximativ 311 mii de lei pe lună. În schimb restul de costuri, curent şi alte utilităţi revin primăriei Voineasa.

Singura pârtie care are o panoramă elvețiană, Lacul Vidra, fundalul acestui peisaj care tronează, oferă unicitate locului din creierul Munţilor Vâlcii.

Voineasa – Transalpina Ski Resort este deja un brand naţional, fiind deja ştiut faptul că este singurul domeniu schiabil din România, unde se poate schia până în luna mai, pârtiile fiind dispuse pe versantul nordic, în Munţii Lotrului, cu o panoramă unică.

Ne aflăm de departe în cel mai frumos tărâm al iernii, pe culoarul care leagă 4 judeţe, în basmul turistic al Vâlcii, graniţa teritorială a Olteniei de Nord, un far care stă aici de 2000 de ani.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *