Ovidiu Popa: Spre dezamăgirea Opoziţiei, există bani şi pentru salarii şi pensii, încasările bugetare au crescut faţă de 2018

Din păcate, spune deputatul Ovidiu Popa, mesajele propagate în spaţiu public, de Opoziţie, nu fac “decât rău, producând o undă de şoc, care însă, pe termen lung are efect de bumerang”

“Opoziţia din România trebuie să exprime opinii negative, cu orice preţ. Dacă nu mai au motive de atac, inventează. Dar fără a dovedi maturite şi responsabilitate. Când propagi în spaţiul public mesaje care pot vulnerabiliza o parte o societăţii, dovedeşti clar o iresponsabilitate. Astfel de msaje pot face rău României, dar suntem obligaţi să lămurim şi să calmăm societatea. În primele 5 luni ale anului s-au încasat la buget cu 11,6% mai mulţi bani ca în 2018. Deci există bani de salarii. Iar o bună parte din acest surplus s-a dus în investiţii, care vor creşte economia”, spune parlamentarul vâlcean.

Popa menţionează şi faptul că s-au făcut cu 30% mai multe investiţii faţă de anul trecut.  iar la bugetul de pensii, s-au colectat cu 18,5% mai mult ca anul trecut. Deci există resurse suficiente pentru a face majorarea de la 1 septembrie pentru punctul de pensie şi pentru pensia minimă.

“Tot timpul cât PSD a fost la guvernare, ecomomia României a funcţionat iar nivelul de trai a crescut. Când a venit dreapta, totul s-a risipit sau s-a tăiat”, precizează Popa.

Biroul de Presă al deputatului PSD, Ovidiu Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *