Ovidiu Popa: Orban taie apa vâlcenilor

Orban le taie apa vâlcenilor

!APAVIL SA avea la cheie proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă în județul Vâlcea.

Ce face Guvernul PNL?!? Ce știe mai bine, blochează proiectul prin tot felul de tertipuri administrative! Să nu uităm când în anul 2019, însuși președintele țării a ținut blocate proiecte de apă-canal, de peste 1 miliard de euro!

Să ceri acum revizuirea documentației printr-un acord prealabil este crimă politică și administrativă! Astfel, nu putem vorbi de obținerea unei finanțări nerambursabile pentru județul Vâlcea ci de întoarcerea în timp în etapa preliminară de depunere a unui proiect. Cu alte cuvinte, nu vorbim de obținerea unei finanțări nerambursabile, ci dimpotrivă de RESPINGEREA documentației deja elaborate la nivelul județului Vâlcea,

ELIMINAREA din proiect a unor localități, REVIZUIREA indicatorilor tehnico economici și RELUAREA procedurilor deja parcurse pană în acest moment.

Acest acord este așadar UN MARE PAS ÎNAPOI pentru județul Vâlcea! Guvernul PNL a eliminat dreptul de conectare la rețeaua de alimentarea cu apa și canalizare a unor comunități din județul Vâlcea și a pus noi opreliști în obținerea finanțării atât de mult așteptate în teritoriu.

Birou de Presă al deputatului PSD, Ovidiu Popa

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *