Ovidiu POPA: Oamenii cinstiţi, integri, necorupţi şi intelectualii sunt alături de PSD

Unul dintre cei mai activi parlamentari vâlceni, cu cele mai multe interpelări şi feclaraţii politice, cu peste 50 de inițiative legislative şi un virulent critic al actualei puteri, deputatul PSD Ovidiu Popa, a avut o declaraţie prin care taxează “incompetenţa şi impostura”actualei guvernări.

“După trei guverne cinstite şi morale ale PSD, românii au nefericita ocazie de a testa impostura şi incompetenţa dreptei. După doamna Dăncilă, o intelectuală, românii îl descoperă pe repetentul Cîţu. Noi nu am avut miniştri corupţi, nu am avut o guvernare formată din amatori. Noi am avut doar oameni cu expertiză. Nu ne-am bătut joc de români, de libertățile lor, de democrație. Din ce în ce mai mulți români cinstiţi şi integri vin spre PSD. intelectualitatea se alătură nouă. Analfabetismul funcţional de care dă dovadă dreapta este o rușine, după oameni ca Budai, Andruşcă ţi mulţi alţii”, spune revoltat deputatul PSD.

Acesta mai adaugă faptul că va cere înăsprirea pedepselor pentru corupţie, pentru furtul din banul public.

“Suntem un partid european şi niciodataă nu am fost în adversitate cu normele Bruxelles-ului. Am fost un partid care a fost dat ca exemplu pentru democraţie, stat de drept și justiție, nu cum fac cei care sunt acum vremelnic la guvernare”, conchide deputatul social-democrat.

Biroul de Presă si Silicoză al deputatului PSD, Ovidiu Popa.

V-aţi prins că e un pamflet, nu? Chiar din titlu? Oricum, nicio asemănare cu personajele din realitatea înconjurătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *