OVIDIU POPA: Dupa dezmățul guvernării noastre, măsurile de austeritate vin tăvălug peste români

Deputatul PSD, Ovidiu Popa condamna bugetul de austeritate al guvernării de dreapta, susținând totodată ca alta varianta oricum nu era dupa risipa cabinetelor PSD.

“Trebuie sa nu ai minte deloc, sa preiei guvernarea dupa ce a fost PSD la guvernare. Liberalii nu au înțeles nimic din precedentele guvernari de austeritate. Dupa PSD nu se vine la putere, pentru ca in 2024 pierzi la scor alegerile. Si asta se vede în sondaje. Guvernarea noastra este una care oferă de toate, credite la liber, măriri de salarii, de pensii, nesustenabile. Un fel de dezmăț, ar spune unii, al banului public. Dupa noi, evident trebuie sa vina unii care sa echilibreze situația. Electoratul nu va vedea asta si ne va tine minte pe noi și nu bugetul de austeritate, de nevoie, amplificat si de pandemie. Este un proces simplu care a dat rezultate de 2 ori. Va da cu siguranta rezultate si in 2024”, spune parlamentarul valcean.

Acesta dă exemplu unei mese in care se consuma pe datorie si cei care urmează trebuie sa achite nota de plata.

“Evident ca primii vor fi cei apreciați si votati de electorat. Chiar dacă cei de pe urmă  vor echilibra situația”, conchide deputatul valcean.

Biroul de Presă si Anamneză al deputatului PSD, Ovidiu Popa.

Acesta este un banal pamflet. Orice alte asemănări, vi se par vouă, ele nu au legătură cu realitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *