Orleștiul va avea unul din cele mai moderne sanatorii din Vâlcea

Primarul liberal Constantin Cârstina a reușit în cele 5 mandate de primar câștigate la scor să atragă fonduri europene de peste 10 milioane de euro, plasând Orleștiul printre localitățile fruntașe la atragerea de fonduri europene.
Imediat ce ajungi la Orlești te întâmpină o rânduire asemenea unei localităţi din străinătate, deoarece toate străzile sunt asfaltate, trotuarele îngrijite, spaţiul verde curăţat şi copacii toaletaţi.
Comuna Orlești a devenit extrem de atractivă pentru tineri, care consideră că aici „viaţa la ţară e ca afară”, după cum afirmă unul dintre cei care a ales să locuiască în această localitate. În ultimii ani, la Orlești, s-au stabilit mulți tineri, care au fost atrași atraşi de condiţiile de trai, dar și de oportunitățile nou create de primarul PNL Constantin Cârstina.
Deși consideră că mai sunt lucruri de făcut, primarul Constantin Cârstina vrea ca Orleștiul să devină un pol de dezvoltare, de care investitorii să fie interesați.
”Este doar începutul, sunt convins că localitatea va fi un pol regional pe acest drum şi că mai sunt multe de făcut. Vrem să avem aici o comună elegantă, cochetă în care oamenii să aibă parte de tot confortul vieţii de la oraş. Să beneficieze de calitatea vieţii, să aibă parte de servicii impecabile, să merite să locuiască aici.”, susține primarul Cârstina.

Sew lucrează la sanatoriul în prezent, drumul lui Orlea a fost finalizat, trotuare și iluminat modern, Urmează ca și centrul cultural să fie reabilitat.

Revenind la sanatoriu, acesta va fi amplasat la frontiera viilor, într-o zonă foarte linistita, ferită de zgomotul si poluarea citadină, dispunand de 1000 mp utili, o curte desfăşurata pe 1000 mp amenajată peisagistic cu terasă tip restaurant, terasa deschisă cu sezlonguri si canapele, foisoare de lemn, mese si scaune, pavilion, săli de tratament, club, unde să fie oferită independenţa, sănătate şi siguranţa fiecărui rezident şi totodată un mod de viata care sa ii fereasca de grijile specifice vârstei.

Sanatoriul din Orleşti va fi locul unde bătrânii primesc îngrijire şi se bucură de confortul dorit. Unde se va asigura îngrijirea persoanelor vârstnice sau în incapacitatea de a se îngriji singure şi se oferă supraveghere continuă şi asistenţă medicală specializată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *