Orlești o localitate aflată în primele 20 comune dezvoltate ale Vâlcii

La Orleşti nu se pleacă, aici se vine. Faptul că din ce în ce mai multi agenţi economici aleg această localitate, este îmbucurtor spune edilul Constantin Cirstina.

Comuna este situată în Toscana României, pe dealurile viticole, la marginea pădurii, într-o frumoasă zonă a judeţului, cu veri răcoroase şi ierni blânde.

“Ne dorim o populatie nouă, tinerii să revină acasă, suntem o gazdă primitoare pentru cei care vor să fugă de oraș. Suntem aproape de DN Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, ne dorim investitori serioşi în Orleşti, primăria va fi receptivă la orice plan de afaceri pe care cineva doreşte să le prezinte şi în măsura în care putem să sprijinim, o vom face”, spune primarul Cirstina.

Primăria Orlești va sistematiza și amenaja toate străzile şi trotuarele, astfel încât comuna să fie cea mai atractivă comună din Vâlcea.

Primăria a început amenajarea turistică de la lacul lui Orlea. Primarul Cîrstina doreşte ca acest nou punct de atracţia să dezvolte un turism care să combine latura viticolă cu cea de agrement: „

Aici am pus pe harta comunei, un nou domeniu turistic. Este un loc cu adevărat plin de legende, are un pitoresc aparte prin lacul care nu seacă niciodată, panorama Luncii Oltului este unică” conchide Cîrstina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *