Orlești este una din singurele două comune din Vâlcea care are toate utilitățile

Orleştiul ar putea primi oricând atestatul de oraş, având în vedere mai multe criterii de performanţă şi parametrii de dezvoltare tipic societăţii urbane.

Anul trecut demara o industrie piscicolă care va completa zona industrială, drumul spre lacul lui Orlea va fi finalizat deschizând perspective agro-turistice, un nou retailer în comerţul agro-alimentar deschide un magazin, se continuă trotuarele pe principale drumuri, spaţiile verzi fiind la rândul lor în atenţia administraţiei locale.

Pe teritoriul comunei funcţionează mai multe crame viticole, localitatea fiind sitaută în bazinul Drăgăşani cu legături directe spre drumul vinului, lucrare care va demara în acest an.

O localitate unde demografia este în creștere, în care se lucrează la un sanatoriu modern și la modernizarea centrului cultural.

Proiectele primarului Constantin Cîrstina privesc în prezent modernizarea tuturor drumurilor cu trotuare, rigole, spații verzi, mobilier urban.

Astfel, din cele 78 de comune din Vâlcea, doar Orlești și Prundeni sunt singurele localități care au toate utilitățile care contribuie la calitatea vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *