Oraşul Brezoi va fi “blocat” în mijlocul lunii iulie, nu mai sunt locuri de cazare, decât Mălaia sau Căciulata

În aceată vară, oraşul Brezoi va funcţiona la supraplin, deja din această lună, iubitorii de blues, jazz şi rock nu mai reuşesc să găsească locuri libere în capitala muzicii, din Vâlcea. Şi asta pe lângă faptul că în anul 2020, cei care au fost la festival în 2019 şi-au rezervat locurile din hoteluri, pensiuni dar şi pentru că ediţia din acest an se anunţă una fabuloasă cu tablou care cuprinde peste 40 de nume, din toate colţurile planetei de blues.

Brezoiul a devenit un fenomen în acest domeniu şi autorităţile spun că se aşteaptă la peste 10.000 de turişti în mijlocul lunii iulie în oraş, dacă în 2019, numărul acestora a fost de 9000.

“Când va veni primăvara ne vom ocupa împreună cu organizatorii de toate zonele unde vom avea campingul, zona de spectacole, vrem ca în acest an, totul să fie impecabil. Am înţeles că la această ediţie ne aşteptăm la un număr considerabil de turişti străini care vin special pentru acest festival. Nu doar Brezoiul câştigă, este un câştig enorm pentru Vâlcea, acest festival face cunoscut întreg potenţialul turistic al judeţului, punând în valoare Valea Lotrului şi Oltului. De aceea e de salutat faptul că localităţile Mălaia, Voineasa şi Călimăneşti, proprietarii de hoteluri şi pensiuni din aceste zone sunt receptivi la acest fenomen”, spune primarul Robert Schell.

Un lucru important, copiii sub 13 ani au acces gratuit la Festival.

Open Air Blues Festival Brezoi, este un spectacol eveniment, desfăşurat în aer liber pe malul Lotrului, în căldarea Masivului Ţurţudanu care va avea loc în perioada 23 – 26 iulie. Vor concerta Beth Hart, Eric Gales, Samantha Fish, Dana Fuchs, Ryan McGarvey, Rick Estrin and The Nightcats, Hannah Wicklund & The Steppin Stones , Popa Chubby, Jackie Venson, Blues Pills, Guts n Grace, Kaz Hawkins, King King, Laurence Jones, Bad Day Blues Band, John Montana, , Hetty & the Jazzato Band, The Doors Alive, Joe Rusi, Alex Calancea Band, Alexandru Andrieș, Halper Hendrix Experiment feat. AG Weinberger, Rares Totu’s Midnight Sun, Florin Giuglea, Marcian Petrescu & Trenul De Noapte, Quo Vadis şi mulţi alţii

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *