Orașul Băbeni va avea un nou complex comercial în zona centrală

Locuitorii din Băbeni se pot bucura în această vară de o nouă investiție, un frumos și modern complex comercial se deschide în orașul care se află pe podiumul localităților dezvoltate ale Vâlcii.

”Este vorba de lanțul vâlcean de retail Annabella care vine cu acorele lui. Sporește astfel zona comercială a orașului, este a treia mare investiție pe acest segment mare din oraș. Locuri de muncă, bani la buget, un comerț civilizat, sunt avantaje care decurg de aici. Nu este ultima investiție, crește numărul firmelor care vor să dezvolte aici afaceri, mai ales că orașul are o infrastructură de utilități. Din câte am înțeles, România este o optiune pentru investitori, mai ales străini și de ce nu, Băbeniul poate fi o alegere”, sustine primarul Stefan Bogdan.

Avantajos pentru Băbeni este și așezarea sa, pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Drăgăani și Slatina dar și la intersecția cu drumurile care merg spre Horezu. Situat astfel chiar în centrul județului Vâlcea, având o uriașă bază de recrutare pentru forța de muncă din comunele vecine.

 

One comment

  • Lepadatu Atena Claudia

    Bună ziua !Nu vă supărați pt magazinul din Babeni mai sunt disponibile locuri de muncă ca lucrător comerciant ? Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *