Olanu, nod rutier între Vâlcea şi Olt, investeşte în infrastructură

 Olanu – o comună frumoasă, pe malul stâng al Oltului, unde civilizaţia şi modernul au preluat din tradiţii şi azi intră ca o localitate în modernitate. Olanu este azi o localitate cochetă, unde edilul Gheorghe Anghel discută axele de dezvoltare ale acestei fermecătoare comune vâlcene.

Olanu are, la ora actuală, 8 kilometri de apă și canal, iar cu Apavilul se face extindere de apă și canal în toată comuna, respectiv, la finalul acestei lucrări, vor exista  23 de kilometri apă și 22,5 canal.  Localitatea are toate drumurile asfaltate şi aşteaptă marea investiţie a reabilitării totale a drumului judeţean care traversează comuna de la nord la sud.

Şomajul este scăzut, majoritatea locuitorilor lucrează fie la agenţii economici din Râmnic, fie la Băbeni sau Drăgăşani. Sau sunt plecaţi afară, în statele comunitare. P

otrivit edilului, reabilitarea drumului judeţean, care va deveni o alternativă a actualului Drum Naţional de pe malul drept, va impulsiona investitorii atât din industrie, cât şi din agricultură să dezvolte afaceri la Olanu.

Olanu este şi un nod rutier important între judeţul Olt şi Vâlcea, astfel devine o axă de intersecţii între nord şi sud şi est-vest.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *