Olăneşti – Riviera, compania familiei Tudor, va investi într-un Complex Spa în Băile Olăneşti

O veste nouă pentru turismul vâlcean vine, de această dată, din Băile Olăneşti. Astfel, potrivit Primăriei Băile Olăneşti, grupul de firme Olăneşti – Riviera, al familiei Tudor, are în planuri dezvoltarea unui complex de agrement care să cuprindă un hotel de 10 etaje plus un centru spa.

Aceştia au cerut deja primăriei avizele pentru demararea investiţiei.

În acest sens, administratorii companiei au anunţat că vor relua construcţia hotelului aflat vis-a-vis de Livadia, o lucrare rămasă, de mai bine de cinci ani, în stare de conservare.

Însă aceasta va fi legată, printr-o pasarelă, de viitorul complex de agrement, care ar urma să fie ridicat în zona fostului Pavilion, ars într-un incendiu în urmă cu trei ani.  Complexul, potrivit proiectului, cuprinde piscine, săli de tratament, jacuzzi, social-pub, restaurante etc.

Primăria din Olăneşti salută intenţiile celui mai mare agent economic din Olăneşti, care doreşte, astfel, să extindă investiţiile ce ar putea, în acest mod, să atragă mai mulţi turişti în staţiune.

De menţionat că Olăneşti – Riviera este concesionarul izvoarelor medicale minerale din staţiune vâlceană.

În Băile Olăneşti, un alt complex de agrement se află în execuţie, fiind vorba de „Tisa”, acesta urmând să fie inaugurat în primăvara acestui an.

Din păcate, sindicatele, care deţin Hotelul Parâng, cândva frumos, nu au de gând să facă nimic, hotelul respectiv degradându-se de la o zi la alta şi ajungând, din nefericire, un hotel… de ocazie, cu tarife pentru două ore,  după cum se spune în zonă.

AP

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *