Ograda cu Poveşti, o pensiune de vis, în Ţara Orleştiului, pune din nou Vâlcea pe hartă

Intr-un loc unde traditiile se pastreaza, amintirile copilariei nu dispar niciodata. Chiar daca vremurile s-au schimbat, inca exista locuri care te fac sa te simti ca si cum te-ai afla din nou in perioada copilariei.

Vacantele petrecute in ograda bunicilor, plina de animale, mirosul de lemne arse in soba, in care bunica punea la copt cozonacii, laptele baut direct de la sursa, nefiert, caldut, bataia cu bulgari de zapada, derdelusul pe care ne jucam cat era ziua de lunga, veselia, obrajii imbujorati si hainele pline de zapada pe care mai apoi le puneam la uscat pe soba, acolo unde stateau gutuile la copt, sunt amintirile de pret ale copilariei pe care le pastram cu sfintenie intr-un colt al sufletului nostru!

Cand te gandesti la copilaria fericita, iti amintesti de privelistile fermecatoare ale dealurilor care inconjurau satucul bunicilor, de zumzetul neobosit al albinelor si de verdele care se intindea cat vedeai cu ochii pe pajistile unde alergai dupa papadii.

Ei bine, Ograda cu povesti iti propune sa te intorci in timp si sa retraiesti cu ochii de copil, tot ce iti era drag odata, intr-un sat pitoresc aflat la poalele dealurilor Dragasaniului.

Pentru ca totul sa fie de poveste, am gandit trei casute tematice pentru ca cei mici sa intre in atmosfera basmelor pe care le-au indragit, sa fie veseli si fericiti.

Batatura ne este plina de animale, ca pe vremea bunicilor, pentru ca vacantele sa fie pline de aventura. Fie ca ajungi la noi pentru o zi sau mai multe, cu siguranta vei pleca cu sufletul plin de bucurie si cu amintirea faptului ca fericirea vine din lucurile mici care fac inima sa tresalte.

Poveștile copilăriei au prins contur în ograda noastră! Căsuța Hobbiților, Căsuța Dalmațienilor sau Insula Piraților, te vor încânta cu siguranță și te vor face să intri în aventura celebrelor personaje.

Fiecare căsuță dispune de 4 locuri (2 adulți și 2 copii) și este dotată cu tot ce trebuie. Cei mici se vor distra de minune în spațiul de joacă exterior, și îi vom introduce în minunata lume a animalelor, unde vor putea mângâia, hrăni și juca alături de căprițe, miei, purceluși, găinușe, căței și pisicuțe. Măriuța, măgărița noastră simpatică îi va încânta cu siguranță cu vocalizele ei de soprană autentică, iar poneiul Runi abia așteaptă să primească mere și morcovi.

Cei doi căței husky, Zorro și Ares, așteaptă cu nerăbdare iarna, când vor trage sania prin zăpada pufoasă. Personajele preferate se distrează și dansează cu cei mici în fiecare zi și bineînțeles pun la cale tot felul de giumbușlucuri. Pentru că viața la țară are un farmec aparte, nici cei mari nu sunt lăsați să se plictisească, astfel că vor putea participa la treburile zilnice din gospodărie, iar pentru doritorii de drumeții, se pot organiza plimbări în împrejurimi. Seara, relaxarea vine la pachet cu un grătar și un pahar de vin sau rachiu, savurate în jurul șemineului, în aer liber.

Bucătăria este dotată și utilată cu tot ce este necesar, iar sala de mese este amenajată în stil rustic, cu obiecte de colecție, unele dintre ele depășind chiar și 100 de ani. În ograda noastră este loc și pentru evenimente importante, aniversări, petreceri tematice, grădinițe sau Școala Altfel, însă doar cu programare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *