Oficialii de la CSU Craiova au dezinformat opinia publică, acuză preşedintele CSM Rm. Vâlcea

Preşedintele clubului de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, a declarat joi pentru AGERPRES că oficialii de la CS Universitatea Craiova au dezinformat opinia publică publicând pe site-ul propriu o decizie a FRF ca pe o ‘victorie a clubului craiovean’

‘Decizia luată miercuri de FRF este de fapt o amânare a deciziei de promovare în prima ligă. FRF a anunţat că nu au fost omologate rezultatele campionatului. şi atunci petiţia noastră era prematură. După ce Comisia de Disciplină va omologa rezultatele campionatului vom reveni cu cererea noastră. Deci, ar trebui ca iubitorii fotbalului să nu fie induşi în eroare de postările clubului din Craiova. Nimeni nu poate îngrădi dreptul vâlcenilor de a evolua în prima ligă. Articolul 54, oricât ar fi de sucit nu va putea da dreptul Craiovei de a juca în prima ligă. Pentru asta ne vom lupta până la TAS’, a precizat Munteanu.

Pe site-ul clubului de fotbal CS Universitatea Craiova a apărut miercuri o informaţie care spunea că FRF ar fi decis promovarea echipei în prima divizie.

”Comisia de Disciplină a FRF a respins cererile formulate de Asociaţia Club ASA 2013 Târgu Mureş şi de Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, astfel încât echipa Craiovei este în prima divizie”, precizează site-ul oficial al clubului, care notează că joi Universitatea sărbătoreşte 40 de ani de la cucerirea primului titlu de campioană a României.

CSM Râmnicu Vâlcea a terminat campionatul pe locul III, pe locul doi fiind CS Universitatea Craiova. Numai că articolul 54 din statutul FRF prevede că pentru a promova într-un eşalon competiţional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competiţional următor – de cel puţin trei ani consecutiv’. Iar CS Universitatea Craiova s-a înfiinţat în anul 2013.AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *