Şofer lăsat fără permis după ce a condus cu peste 100 km/h într-o localitate recent deszăpezită

Un şofer din Buzău în vârstă de 44 de ani a fost depistat în timp ce îşi conducea autoturismul cu cu viteza de 107 km/h pe DN 2B, în satul Mânzu, localitate abia descongestionată de zăpadă.
”Poliţiştii rutieri au reţinut permisul unui buzoian pe care l-au depistat în timp ce-şi conducea autoturismul cu 107 km/h pe DN 2B, în localitatea Mânzu. Totodată poliţiştii au identificat cinci autovehicule ce nu erau echipate cu anvelope de iarnă, astfel că împotriva celor aflaţi la volan a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu puncte-amendă şi măsura complementară de reţinere a certificatelor de înmatriculare”, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu.
Potrivit sursei citate, 136 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră şi ordine publică au verificat marţi folosirea anvelopelor de iarnă.
”În urma controalelor efectuate în trafic au fost constatate 43 de contravenţii, dintre care 41 la OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi două la alte acte normative, valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate ajungând la 4.995 de lei”, a mai spus sursa citată.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *