Ocnele Mari închide clasamentul localităților care ar putea trăi din ce produce

Evident un buget de venituri proprii la limită, fără investiții, fără proiecte noi dar, vorbim o localitate care nu ar trebui să stea cu mână întinsă pentru a se întreține. Din păcate, lista este una scurtă, de 17 localități din 89 vâlcene care se află în această situație…fericită de avea resurse proprii.

”Nu sunt mulțumit evident de această performanță. Nu ne încălzește ideea că suntem exact acolo deasupra liniei, suntem o stațiune care are pretenții. Noi nu ne comparăm cu nimeni, doar cu noi. Știm că am plecat cu handicap după 1989, că dezastrele ecologice și economice pe care le-am traversat în acești 30 de ani ne-au redus din viteza și posibilitățile de dezvoltare. Dar acum altele sunt premisele iar, spre bucuria noastră, Ocnele Mari a fost redescoperit din punct de vedere turistic iar rezultatele nu vor înceta să apară”, spune primarul Remus Sasu.

Edilul susține că prin prisma noilor investiții care urmează să aibă loc în localitate, unde investitori mari vor construi spa-uri, hoteluri, se va dezvolta latura balneară, latură importantă care va deschide stațiunea și pe în sezonul rece.

De altfel întreaga strategie de dezvoltare a turismului în Ocnele Mari se concentrează pe această prioritate – atragerea turiștilor în toate anotimpurile și implicit dezvoltarea unei dimensiuni de wellness and spa care să asigure un contract permanent cu agențiile de turism și casele județene de pensii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *