Obiectivele primarului Florian Vătafu: Drumuri asfaltate, gaze naturale și sistematizarea unui canal de preluare a apelor pluviale

La Voicești, conform proiectului pe OG 28, cu fonduri guvernamentale, se termină și asfaltarea celor trei kilometri de ulițe vicinale, potrivit primarului Florian Vătafu. Totodată, se lucrează la pietruirile drumurilor de tarla, respectiv terasamentul, pentru a fi și acestea asfaltate, dar această investiție va demara după ce se va finaliza cadastrarea terenurilor oamenilor.

”Avem de cadastrat 1270 hectare de teren extravilan, dar se vor cadastra doar 150 de imobile, adică 75 de hectare. Totodată, în comună se va construi și căminul cultural, iar această investiție va fi realizată de către Compania Națională de Investiții. Avem în centrul localității instituții frumoase, iar caăminul este singurul care strică imaginea. Așadar, reclădirea căminului cultural este imperios necesară, atât pentru o imagine plăcută a viitorului centru civic, cât și pentru necesitatea comunității de a putea desfășura diferite evenimente.”, spune edilul.

Florian Vătafu dorește ca în următorii patru ani să reușească și introducerea rețelei de gaze naturale, asfaltarea tututor drumurilor vicinale (ulițe ce nu au fost prinse în proiectul de asfaltare drumuri comunale), înființarea și sistematizarea unui canal de preluare a apelor pluviale din căderile masive de ploi și care va străbate proprietățile cetățenilor din partea de vest a comunei Voicești și a satului Tighina, precum și construirea de canale de preluare ape pluviale de-a lungul drumului județean DJ 648 B ce străbate comuna Voicești cu satul Tighina.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *