Oamenii din trei sate ale comunei Galicea așteaptă apa și canalul, investiție prinsă în masterplanul județului

Primarul comunei Galicea, Florin Mărăcine, așteaptă cu nerăbdare semnarea contractului pe POIM, al ADI APA Vâlcea, pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare în trei sate. Potrivit acestuia, oamenii așteaptă de 10 ani de zile aceste utilități, acestea întâziind să se realizeze.

Primarul a vrut să facă acestă investiție în satul Valea Răului, cu bani de la bugetul local, dar nu a primit avizele necesare de la operatorul de apă, pe motiv ca sunt înscriși în masterplanul județului.

”Suntem prinși în proiect la apă și canalizare cu satul Valea Râului și satul Teiu, iar satul Dealul Galicii doar canalizare. Oamenii din aceste sate așteaptă de 10 ani de zile aceste utilități și mereu ne solicită la primărie. După ce am fost excluși anul trecut cu două sate Brătia Vale și Cocoru,macar acum să se semneze odată contractual de finanțare, astfel încât să se înceapă odată aceste investiții. Ce să le spui oamenilor că nu ține de tine ca primar?! Oamenii așteaptă să aibă apă la robinet și canalizare. Suntem în 2022 și nu avem aceste utilități, în condițiile în care ne pretindem că suntem o țarp europeană”, a declarant dezamăgit primarul Mărăcine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *