Oamenii de afaceri Romulus Burnaz şi Gili Boruz au criticat politica vâlceană pentru lipsa de performanţe

Cei doi oameni de afaceri vâlceni, agronomul Romulus Burnaz şi Gili Boruz, proprietarul unei companii de produse chimice, au arătat un cartonaş galben clasei politice vâlcene, vineri seara, în cadrul decernării premiilor Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea.

Romulus Burnaz a declarat că, “dacă agenţii economici au făcut cu greu performanţă în aceşti ani grei, un singur domeniu nu a excelat la nivel de perfomanţă şi anume politica vâlceană”.

La rândul său, Gili Boruz l-a susţinut pe Burnaz, spunând că este în asentimentul acestuia în ceea ce priveşte clasa politică locală şi mai ales cea naţională şi “exact aceleaşi cuvinte dorea să le spună şi el în cadrul ceremoniei. Cu precădere la adresa politicienilor de la centru, care ţin frâiele şi care, efectiv, nu au făcut nimic pentru a ajuta capitalul românesc. Indiferent de partid sau culoare politică.”

Mai mulţi oameni dburnaze afaceri au declarat că “politica nu ar trebui să se mai implice vreodată în cazul agenţilor economici şi, dacă nu pot să ajute, măcar să nu îi încurce”.

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Valentin Cismaru, i-a felicitat pe agenţii economici vâlceni preboruz2zenţi la gală şi, în debutul serii, a citit scrisoarea administratorului de 92 de ani, veteran de război, al companiei Brâncoveanu SRL din Horezu, companie care a împlinit 25 de ani de activitate.

AP

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *