Doar o zi a fost necesară pentru ca USR şi PLUS să arate că “împăratul e gol”

Excelent, Traian Băsescu!

A punctat corect cu privire la pseudo forma politică USR – Cioloş. Doar nişte farisei, mari apărători ai justiţiei, dar care, la prima chestie care nu le convine, sar la gâtul justiţiei.

Un joc pervers şi ipocrit am văzut la Cioloş şi Barna, doi incompetenţi care au creat valuri de simpatie şi ură pe Facebook, secte adevărate de inşi cu limbaj violent (şi la acest articol vom vedea o abundenţă de “mui” şi alte injurii). Acesta este Împăratul Gol.

Declaraţii de victime şi de fecioare violate pe Valea Oltului, împroşcarea cu noroi a cinci magistraţi (unul dintre ei fiind cel care l-a condamnat pe Dragnea), o avalanşă de nerozii debitate într-o singură zi.

În fine, USR-Plus arată, pe zi ce trece, că este doar o formă fără fond, care strânge alături doar itemuri care au mari probleme cu propria viaţă.  S-a mers până acolo încât se cerea miting pentru anularea unei decizii judecătoreşti…

Iată ce zice scurt şi concis Traian Băsescu despre USR-PLUS:

“A sărit smalţul de pe feţele domnilor Cioloş şi Barna.

Incompetenţi administrativ, cei doi lideri nu au făcut demersurile cerute de lege pentru a-şi înscrie corect în Registrul Partidelor Politice nici partidele şi nici alianţa.
Şi, atunci, pe bună dreptate, Biroul Electoral Central a respins înregistrarea alianţei USR-PLUS în cursa electorală.
Imediat ce le-a fost respinsă înregistrarea alianţei, Barna şi Cioloş autointitulaţi “apărători ai justiţiei” s-au năpustit cu un discurs specific PSD asupra celor cinci judecători de Înaltă Curte din Biroul Electoral Central, precum că aceştia fac jocurile lui Dragnea, fără a fi dispuşi să accepte realitatea că pur şi simplu au fost incompetenţi şi nu au respectat legea.
La prima “adiere”, smalţul de apărători ai justiţiei a sărit de pe feţele domnilor Barna şi Cioloş, au trecut la discurs specific PSD cu privire la justiţie. Au lăsat să li se vadă faţa hâdă de farisei politici de acelaşi rang cu Dragnea şi ai lui.
Oare cum vor aceşti doi mini-politicieni,Cioloş şi Barna să administreze ţara, dacă ei nu pot administra legal nici măcar înregistrarea propriilor partide în Registrul Partidelor Politice?”

P.S. 1: D-aia Iohannis nu e nici pe sfertul lui Traian Băsescu.

P.S.2: Tot respectul pentru Nicuşor Dan, gestul său de a veni în sprijinul unui impostor care i-a furat munca, transformând-o într-o formaţiune agresivă, spune multe despre caracterul fostului lider USR.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *