O unitate de producţie în domeniul auto şi noul Mall din Libertăţii, aprobate de C.L. Râmnicu Vâlcea

Consiliul Local Râmnicu Vâlcea va aproba joi, în şedinţă extraordinară, 2 mari investiţii private în municipiu, care vor genera locuri de muncă, una în domeniul producţiei auto şi una comercială.

Astfel, prima investiţie se va realiza în Parcul Industrial Ostroveni şi va consta într-o unitate industrială care se va ocupa cu producţia, prelucrarea, asamblarea şi livrarea de caroserii şi componente auto. Investitor este fima Nurvil şi locaţia va fi pe strada Ştrandului.

SC NURVIL SRL va construi o UNITATE DE PRODUCȚIE, PRELUCRARE, ASAMBLARE, LIVRARE( CAROSERII ȘI ALTE COMPONENTE AUTO) ȘI SPAȚII ADMINISTRATIVE DE PROIECTARE/CERCETARE.

Cea de a doua investiţie aparţine celor de la NEPI şi constă în noul Mall din cartierul Libertăţii, o investiţie care va schimba actuala zonă şi, la rândul ei, va genera locuri de muncă.

Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea este convocat în şedinţă extraordinară pentru a aproba Planul Urbanistic de Zonă şi regulamentul local de urbanism (RLU) „Construire centru comercial Râmnicu Vâlcea, împrejmuire, branşamente şi utilităţi”, strada Ferdinand nr. 38 A, investitor SC Râmnicu Vâlcea Shopping City SRL, cu respectarea următoarelor condiţii: racordarea imobilului la utilităţile existente în zonă se va realiza pe cheltuiala investitorului; suprafeţele de teren propuse prin prezentul Planul Urbanistic Zonal a fi trecute în domeniul public, în vederea realizării de lucrări de interes public (drumuri), proprietate a beneficiarului, vor fi donate municipiului Râmnicu Vâlcea, după realizarea lucrărilor respective.

Termenul de valabilitate al documentaţiei aferente Planului Urbanistic de Zonă este de 5 ani de la data aprobării. De asemenea, se va mai aproba raportul informării şi consultării publicului, înregistrat la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea sub nr. 11818 din 24 martie 2017, prin care a fost îndeplinită procedura prevăzută în Hotărârea Consiliului Local nr. 96 din 31 martie 2011 privind aprobarea regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea şi revizuirea planurilor de urbanism şi amenajare a teritoriului.

One comment

  • Titu Ion

    Ma bucur f.mult ca judetul meu,de care sunt mandru pentru frumusetiile daruite de natura si Dumnezeu,se imbogateste si cu investitii de valoare care ii vor creste prestigiul. Imi place insa,sa fiu si pragmatic ,asteptand fapte nu numai vorbe…desi am incredere in noua conducere a judetului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *