O televiziune națională a jignit una din cele mai frumoase comune valcene

Tabloidul video Kanal D și-a permis o insultă de un penibil și de un ridicol aparte jignind una dintre comunele frumoase ale Olteniei de sub Munte, o localitate despre care se vorbește în toată România și a fost nominalizată la categoria sat turistic european.

O localitate unde numărul de turiști creste an de an, având de departe un patrimoniu care poate rivaliza cu orice localitate transilvană sau din apus

Este vorba de stațiunea domneasca a Regelui Carol, a Reginei Maria, leagănul primei Academii Ecleziaste din Țară Românească. Da, este vorba de Costești, pe care Kanal D, îl definește drept „satul nimănui”.

Asta in ipocrizia unei mascarade publicitare care mai mult rău i-a făcut antreprenorului din turism, subiectul respectivei emisiuni.

Acesta este nivelul presei din România.

„Nu pot sa nu ma consider jignit in calitate de primar, dar si de fiu al comunei Costești, o localitate aparte, cu manastiri, biserici, muzee, chei, mestesuguri, cu o istorie aparte, plecata de la 1512 din timpurile lui Neagoe Barasarab, iubita de familia regala, cripta familiei domnitorului Matei Basarab. O, si cate as putea sa înșirui. O istorie bogată, cu oameni de valoare. Azi in emisiunea de pe Kanal D, „Asta-i Romania”, am fost numiti” satul nimanui”. Acești realizatori au inserat comentarii jenante despre aceste locuri. Nu vreau sa critic aparitia lui Dan Loidl in cadrul emisiunii, dar nu pot sa nu iau atitudine atunci cand cineva face misto efectiv de localitatea noastră. In primul rand le-as spune realizatorilor ca suntem comuna Costesti, nu un sat al nimanui. Protestez oficial si rog realizatorii emisiunii sa-si ceara scuze fata de comunitatea din Costești”, susține primarul Toma Pestereanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *