O școală modernă și complet reabilitată își așteaptă copiii din Sinești, de luni, înapoi în bănci

Primăria Sineşti a primit în urmă cu 2 ani finanțare de la Ministerul Dezvoltării peste 1,1 milioane euro pentru proiectul de consolidare, etajare, reabilitare, modernizare și dotare școala gimnazială.

În cele din urmă ăproiectul a ajuns la final, astfel încât de luni, 8 februarie, elevii sunt așteptați în clase, localitatea fiind în scenariul verde.

Primarul Cristian Burleanu spune că unitatea școlară trebuia să fie fie modernizată, pentru ca elevii și cadrele didactice să-și desfășoare activitatea într-un cadrul decent și potrivit pentru educație și învățământ.

”Școala arată impecabil, avem 25 de calculatoare, 13 table inteligente, 250 de scaune, internet, retroproiectoare, încălzire,  mobilier nou, totul arată ca în revistă, pentru cei 200 de elevi din Sinești. Avem o unitatea școlară frumoasă, aici toți profesorii sunt titulari și sincer, începutul școalii, la nivel fizic era așteaptat și de copii și părinți”, spune primarul Cristian Burleanu.

La nivel de investiții, Burleanu spune că în acest an întră în reabilitarea și căminul cultural din centrul comunei iar pe lista de sinteză, Sineștiul a obținut construcția unei săli de sport cu 102 locuri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *