O nouă victorie a handbalistelor noastre în campionatul intern

Vâlcencele au început bine, s-au distanțat la 5 goluri și totul părea în grafic. Numai că, de la 15-11 în minutul 23, gazdele au primit 6 goluri consecutive și s-au văzut conduse cu 17-15! Slatina a intrat la vestiare în avantaj, 17-16, vâlcencele fiind băgate în ședință de antrenorul Florentin Pera.

VÂLCEA ȘI-A REVENIT DUPĂ PAUZĂ

Muștruluiala de la cabine le-a prins bine vâlcencelor. Au început partida cu 6 goluri consecutive și nu au mai cedat inițiativa până la final. Vâlcea a ajuns la 10 goluri diferență pe tabelă, iar la final a câștigat cu 35-26.

12 jucătoare din cele 16 trecute pe foaia de joc de Vâlcea și-au trecut numele pe lista marcatoarelor, principalele realizatoare fiind Asma Elghaoui cu 6, Irina Glibko, Ann Grete Norgaard și Alicia Fraga Fernadez cu câte 4. Pentru formația pregătită de Victorina Bora, cele mai multe goluri le-au înscris Adina Cârligeanu și Luciana Marin, câte 7.

A fost ultimul meci pentru Vâlcea înainte de partida cu Savehof, de duminică, din etapa a doua a Ligii Campionilor. Vâlcencele pleacă vineri în Suedia, dorind să câștige pentru a se apropia și mai mult de calificarea în “sferturi”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *