O nouă investiție privată a fost realizată în comuna Tomșani

O nouă investiție privată mare a fost realizată în Tomșani, după ce primăria a reușit să recondiționeaze terenuri dezafectate și să le ofere spre concesiune oamenilor de afaceri. În acest caz este vorba de un parc fotovoltaic iar, edilul Nicolae Andrei, spune că vor urma și alte investiții în zonă.

”Acesta a fost primul lucru pe care mi l-am propus când am ajuns primar. Trebuie să avem un buget propriu de venituri care trreptat să asigure o relativă independență față de alocările centrale. Și asta se face prin atragere investitorilor privați. Avem câtea companii aici dar eforturile noastre sunt pentru a spori viața economică a comunei. Așa a apărut acest parc fotovoltaic care a creat locuri de muncă, venituri la buget. Avem și noi ca primărie în proiect un parc fotovoltaic”, susține edilul din Tomșani.

Primarul spune că după finalizarea rețelelor de utilități și a întregii infrastructuri stradale, numărul investitorilor privați va crește. În prezent, din fonduri locale se reabilitează străzile Salcii, Poștăriței, Lungulețu, Centru Tomșani.

Se continuă mondernizarea iluminatului 472 de lămpi au fost modernizate, a fost finalizat terenul sintetic de la Foleștii de Jos. Localuitatea a obținut și un microbuz electric și două stații electrice de încărcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *