O multinaţională din sectorul hranei pentru animale va amenaja anul viitor o unitate de producţie pe Platforma Râureni

Un mare concern specializat în producţia de hrană pentru animale domestice va amenaja anul viitor pe platforma Râureni o unitate unde se vor fabrica produse alimentare pentru animale domestice.

Corporaţia a concesionat din terenurile CET Govora mai multe hectare unde va fi ridicată această companie.

Opţiunea pentru Râmnicu Vâlcea şi zona CET Govora a avut la bază, aburul industrial necesar în procesul de producţie al hranei pentru animale.

„În România este un potenţial uriaş de creştere în următorii ani, pe acest segment, se vede la nivelul reţelelor care comercializează aceste produse, atât lanţuri internaţionale cât şi comercianţi locali”, au declarat reprezentanţii companiei.

utilajele și echipamentele necesare producției de mâncare pentru câini și pisici, linia tehnologică având o capacitate de până la o tonă pe oră: extruder; cuptoare pe gaz; roler pentru  mixarea produselor cu grăsime animală și aditivi; instalație de pulverizat grăsime animală; răcitor; cazan de abur automat; stație de dedurizare a apei; sistem de măcinare, cântărire și mixare a ingredientelor; buncăre de diverse capacități pentru stocarea produselor finite obținute; mașină pentru dozat și ambalat mâncarea pentru animale în pungi de diverse capacități;mașină de lipit saci cu sistem de datare lot și aplicarea termenului de valabilitate; șnecuri și benzi transportoare între utilajele ce compun fluxul tehnologic.

Compania va oferi pentru început câteva sute de locuri de muncă, urmând ca funcţie de dezvoltarea pieţei numărul să crească.

De precizat că ar fi prima investiţie greenfield din parcul industrial Râureni, ridicată după 1990.

Ap

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *