O mare companie din Budesti angajează nepalezi pentru a manevra utilajele din fabrică

Don Pedro, producător de hârtie tissue: Aducem 20 de angajaţi din Nepal care să manevreze utilajele în fabrică. Sectorul HoReCa îşi revine. A dublat anul trecut capacitatea de producţie, un proiect pentru care a beneficiat de finanţare de 31 mil. lei de la EximBank.

Compania Don Pedro din Râmnicu Vâlcea, unul dintre principalii producători români de hârtie tissue, va aduce 20 de angajaţi calificaţi din Nepal pentru a manevra utilajele din fabrică, după investiţia realizată anul trecut în dublarea capacităţii de producţie.

„Vom mai face angajări. Avem în prezent 250 de angajaţi dar mai este nevoie de oameni. Sectorul HoReCa îşi revine, premisele sunt bune, dat fiind că vindem către companiile din acest sector şerveţele de masă şi prosoape de bucătărie din hârtie. Totuşi, în contextul războiului din Ucraina, nu mai avem certitudinea pe nimic de la o zi la alta“, a declarat pentru ZF,  Petrişor Lazăr, director general, Don Pedro.  Fabrica din Râmnicu Vâlcea produce şerveţele de masă, prosoape de bucătărie din hârtie, hârtie igienică, şerveţele umede. Compania îşi vinde produsele către operatorii din HoReCa dar este prezentă cu produsele şi în marile lanţuri, Carrefour,  Kaufland,  Metro, Auchan, Cora,  potrivit datelor de pe site-ul Don Pedro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *