O femeie din Vâlcea a trăit în casă cu cadavrul soţului peste o lună jumătate

Psycho

IPJ Vâlcea a deschis o anchetă în comuna Mihăeşti, în cazul unei morţi suspecte, după ce au descoperit, în casa unei localnice, cadavrul unui bărbat de 61 de ani, al cărui deces, survenit în urmă cu mai multă vreme, nu a fost declarat.

“Poliţia a fost sunată pe 112, de către vecinii femeii, care nu l-au mai văzut pe Ion Ş., de 61 de ani, din satul Buleta din comuna Mihăeşti. Vecinii au declarat că au bănuit că ceva nu este în regulă, în urma faptului că femeia cu care acesta locuia evita să dea răspunsuri exacte cu privire la locul unde se află acesta. În urma sesizării, poliţia s-a deplasat la locuinţa lui Ion Ş şi au descoperit cadavrul unui bărbat care părea decedat cu mult timp în urmă. În cauză a fost demarată o anchetă, iar cadavrul a fost dus la morga spitalului pentru necropsie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

În urma necropsiei, medicul legist, Marian Avrămoiu, a declarat, pentru AGERPRES, că “bărbatul avea un carcinom pulmonar, TBC şi probleme cardiace, moartea acestuia nefiind violentă, însă faţa sa era mâncată de şoareci şi de pisici”.

Martorii au declarat pentru poliţie că decesul nu a fost anunţat şi pentru că femeia ar fi încasat în ultima perioadă pensia cuvenită lui Ion Ş..

Edilul comunei Mihăeşti, Constantin Bârzâgeanu, a declarat că cei doi “erau cunoscuţi şi cu grave probleme psihice, şi decesul bărbatului ar fi fost în urmă cu mai bine de o lună jumătate”(jurnalul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *