O companie multinaţională pe an se va deschide în Parcul Industrial Budeşti

O companie multinaţională se va deschide în fiecare an în Parcul Industrial Budeşti, este opinia primarului Ion Vlădulescu, numărul de salariaţi crescând, astfel, cu o medie între 300 – 500.

“Asta se va adăuga companiilor cu capital românesc, multe dintre acestea mutându-şi afacerile aici. Parcul Industrial Budeşti, cu aproximativ 100 de hectare de teren, este deschis astfel oricărui investitor care găseşte o oportunitate de a-şi dezvolta aici afacerile. Avem foarte bine perimetrizate zonele industriale, deja sunt trasate străzile, în număr de 8, care permit accesul la fiecare areal. Sperăm aici şi Consiliul Judeţean să ne ajute aşa cum au promis, pentru că dezvoltarea parcului industrial contribuie decisiv la PIB-ul judeţului”, spune edilul din Budeşti.

Se lucrează în prezent la canalizare, iar anul viitor, la reţeaua de gaze naturale. Până în prezent, companii din China, Germania şi Statele Unite şi-au manifestat intenţia de a deschide subsidiare ale unităţilor de producţie în zonă.

În acest an, francezii de la Faurecia au deschis o modernă hală de producţie, pe care deja urmează să o extindă, iar anul viior se va inaugura o fabrică belgiană.

“Accelerarea investiţiilor la Budeşti ţine şi de faptul că ne vom afla la doar 17 km de autostrada Sibiu-Piteşti, astfel, legătura cu ruta de tranzit a Europei constituie un avantaj”, a concluzionat primarul Vlădulescu.

Parcul Industrial Budeşti se află în imediata vecinătate a DN 67, având legătură cu DN 7, în partea de est a municipiului Râmnicu Vâlcea. Acesta se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 100 de hectare, fiind despărţit de vechea zonă industrială a Râmnicului (Râureni) de râul Olt.

LP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *