Notă de plată de aproape 150.000 de euro pentru refuz la cererea în căsătorie

 Refuzul la cererea în căsătorie se plăteşte uneori ….O femeie de 42 de ani din Australia a primit o notă de plată de 148.000 de euro de la bărbatul care a cerut-o în căsătorie şi pe care l-a refuzat.

Foarte afectat de răspunsul primit la cererea sa în căsătorie, Bruce Dusting, un australian în vârstă de 62 de ani, s-a gândit că nu ar fi rău să-şi recupereze banii cheltuiţi pentru a-şi seduce iubita în ultimii patru ani, după cum scrie Huffington Post.

Bruce Dusting şi Marie Lacombe, o profesoară de 42 de ani, s-au cunoscut la un curs de dans. Mamă celibatară, Marie susţine că ei erau doar prieteni şi că niciodată nu s-a pus problema unei relaţii mai intime.

Pretendentul său include în nota de plată o serie de cheltuieli, de la cele pentru cursurile de Zumba, vizitele la stomatolog, petrecerile pentru aniversările copiilor până la cele pentru o liposucţie şi implant mamar… Se vede că sexagenarul ‘îndrăgostit’ ţinea cu foarte mare grijă contabilitatea cheltuielilor făcute cu cea cu care dorea să se căsătorească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *