Norvegia este cel mai bun prieten al României, numai noi nu ştim asta

În România, unde copiii erau bătuţi pe mejdina lotului de pământ, ca să ştie unde e graniţa teritorială a moştenirii, în România, unde, în case de chirpici, stau înghesuiţi 7-8 copii, în România, unde mâncarea de bază a copiilor din mediul rural ai căror părinţi trăiesc din ajutorul social este cartoful şi fasolea,  aici, în România, avem nevoie de Norvegia.

În România, în peste 50% din gospodării, copiii trăiesc la limita (in)decenţei, cu haine de la fraţii ăi mai mari, în România, copiii sunt ţinuţi prin cuşcă sau legaţi de piciorul mesei, la ţară, în timp ce tac-su şi mă-sa beau ţuică în beci.

În România, doar în Vâlcea cunoaştem 10 cazuri în care tatăl de la ţară are copii cu propria fiică, iar vecinii nu l-au marginalizat, li se pare  anormal, dar nu condamnabil.

abuz1În România, rromii îi forţează pe copii să aibă relaţii sexuale de la 12 ani, în România, părinţii îşi dau fetele la măritat la 16-17 ani, băgându-le în patul unor neaveniţi doar pentru imagine sau pământ sau bani sau zestre.

În România, copiii sunt trimişi la cerşit, îi vezi la Cozia, în baruri, la Slăviteşti în haltă. În România, pe Valea Oltului, când sunt lucrări, o puzderie de mame cu copii în braţe stau în soare sau ploaie, la cerşit.

În România, copiii care stau cu părinţii într-o odaie slinoasă, cu igrasie văd… cum apar pe lume fraţii mai mici. În România, copiii de 2-3 ani văd cum tatăl vine beat acasă şi o bate pe mamă. În România, copiii au cunoscut nu iubirea maternă, ci catarama de la curea, furtunul de la Albalux…

În România, copilul de asistaţi sociali vede cum ai lui, putorile satului, nu-şi iau o vacă, pentru a nu ieşi din baremul care ar duce la pierderea pomenii de la stat. În România,  copiii, la 12-13 ani, fumează, fetiţele au aflat tainele amorului la pubertate.

În România, copiii sunt abuzaţi de sărăcie, de mentalităţi, de mediocritatea familiei. În România, copiii se joacă cu jucării stricate, găsite pe la ghenă. În România, asistenţii sociali nu-şi fac treaba, vorba unei doamne de la DGASPC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vâlcea : „Ce dracu’ să facem?! Ar trebui să luăm jumate din copiii de la ţară sub protecţie!!!! Atât de oribil”.

Nu contestă nimeni că Norvegia s-a purtat mai catolic decât papa, că Scandinavia a fost primul loc unde s-a adoptat Codul Familiei care interzice violenţa asupra copiilor, dar Norvegia are un sistem extrem de just cu privire la educaţia minorilor.

O delegaţie norvegiană, dacă ar veni în satele româneşti, ar fugi în doar două ore dacă ar vedea grozăvile care se petrec aici, ne-ar pune imediat lângă Siria, ca nivel de civilizaţie.

În România, copiii care sunt neîngrijiţi şi stau în case prăbuşite se îmbolnăvesc şi mulţi dintre ei, la 30 de ani, sunt terminaţi fizic şi psihic.

Haide să nu fim populişti şi ipocriţi. Educaţia copiilor în România, în proporţie de 60%, este un dezastru, o patologie, o serie lungă de abuzuri care vin din cutume…

Numai la noi, la români, copilul de 3 ani este pus călare pe porcul înjunghiat de Crăciun şi se fac poze şi se aplaudă. Tradiţie??? Să fim serioşi, psihicul acestui copil nu este unul normal în aceste condiţii. Numai la noi, în România, dacă un copil de 10 ani nu ia cu barda gâtul unui găini din curte, nu e bărbat.

copil saracDespre ce vorbim? Despre faptul că politicienii noştri, decât să facă uz de populism ieftin, ar trebui să se ocupe de educaţia unei societăţi care a rămas încă tribală, unde violenţa, abuzul sexual, emanciparea forţată, pedofilia mascată, incestul nuanţat sunt tolerate sau ignorate.

Restul sunt mesaje ieftine, demne de smuls voturi exact de la cei care practică aceste cutume…  venite dintr-un tribalism freudian.

Mihai IONESCU

2 comments

 • Nelly Ochenatu

  Nu contest nimic din tot ceea ce este mentionat in acest articol, stiu ca multe sunt sloganuri si manipulari ordinare, stiu ca la capitolul asistenta sociala sunt praf si pulbere, DAR, daca asta este metoda norvegiana de a lua copiii din sanul familiei…. bun! noi suntem inapoiati, habar nu avem cum sa procedam, de acord, dar ma indoiesc ca acei copii luati cu forta din familie sunt dintre cei mai sus pomeniti…. sau sunt?
  eu in proportie de 80% stiu cum trebuie procedat in asemenea situatii, dar nu exista legislatie prompta si coerenta, deci vorbele de prisos nu-si au locul aici!
  excelent articol, dar nu vad si solutii salvatoare!

 • Ciuca Laurentiu

  E grav daca autorul articoliului are o asemenea parere despre Romania si copiii ei. In lume peste tot exista saracie, peste tot exista copii abuzati, familii dezorganizate, si cate si si cate alte rele! Dar sa spui ca in Romania educatia în proporţie de 60%, este un dezastru, o patologie, o serie lungă de abuzuri care vin din cutume…incepsa ma intreb ce probleme ati avut de aruncati cu atata noroi in acest popor, parca ati fi inspirat de ,,creatia” lui Patapievici. Ca argumente in incercarea mea firava de a va combate, va voi prezenta intamplarea similara de pe alte meleaguri
  https://anatolbasarab.ro/fapte-socante-despre-criminalitatea-masinariei-ue/

  Fapte şocante despre criminalitatea maşinăriei UE

  Traducerea unui articol din ziarul “Zavtra” (Maine)

  Interviul jurnalistului Andrei Fefelov cu o mamă rusă – Irina Bergset, 9iunie2013

  http://www.chelemendik.sk/Rozhovor_s_ruskou_mamou_plakat_je_v_Norsku_zakazane_je_to_povazo_119288153.html
  http://www.magnificat.sk/2013/08/europska-unia-alebo-kam-sme-sa-to-dostali/

  “Zavtra”: Irina, povesteşte despre cum ai ajuns în Norvegia şi impresia pe care ţi-ai făcut-o despre această ţară.

  Irina: În anul 2005 m-am măritat cu un cetăţean Norvegian. Fiul meu (dintr-o relaţie anterioară) aveaşapte ani. Am plecat să locuim în Norvegia, în Aurskog-Hekland, satul Aurskog.
  În acel moment, eu încă nu ştiam că acum o jumătate de secol în urmă, Norvegia era o ţară al cărei nivel de civilizaţie putea fi comparat cu cel din statele Africii Centrale. În anul 1905, Norvegia a încetat să mai fie dependentă de Danemarca şi Suedia. Această ţară a fost şi rămâne o ţară de iobagi, iar locuitorii ei nu i-au văzut niciodată pe domnitorii lor. Plăteau doar taxele. Nu a fost nici o dezvoltare a culturii, oamenii vorbeau limba daneză sau suedeză, prin urmare, limbile exploatatorilor lor. Mai târziu,aceste limbi s-au amestecat într-un limbaj artificial, numit Bukmolu. Chiar şi acum, fiecare familie din Norvegia vorbeşte în dialectul propriu. Până în prezent, nu există limba de stat, standard. S-ar putea spune că ţara doar acum se formează, în acelaşi timp având loc şi un alt proces. Societatea norvegiană este în decădere morală, copiind legislaţia şi ordinea americană.
  Acum 50 de ani, ei au descoperit petrol în mare, cu ajutorul rezultatelor ştiinţifice şi tehnice străine.
  Toate acestea le-am aflat mai târziu. Când am plecat din Rusia, ştiam doar atât că, în Norvegia este nivelul de trai cel mai ridicat din lume.
  În afară de aceasta, am absolvit Facultatea de Jurnalism şi am fost candidată la ştiinţele filologice, dar în Norvegia nu mi-au recunoscut diploma universitară. Mi-au oferit un loc de muncă de învăţătoare, într-un satuc vecin, la o şcoală de tip nou, după modelul danez, denumit Riddersand, care se traduce “Şcoala cavalerilor”. În comparaţie cu sistemul şcolar rus, toate manualele de şcolarizare norvegiene, arată de parcă ar fi tipărite pentru retardaţi mintali. Şcoala primară este până la clasa a 7-a şi rolul programului de stat de predare, este de a învăţa alfabetul şi a socoti, până la vârsta de 13 ani a elevului, pentru a fi în măsură să socotească preţurile în magazine.
  Nu este voie în clasă să se citească cu voce tare, fiind o ruşine. Profesorul special ia elevul pe hol, să nu-l facă de ruşinea copiilor şi acolo îl ascultă cum citeşte. Profesorul de matematică are dreptul de a explica copiilor două exerciţii pe zi, iar atunci când copiii nu învaţă tema în timp de trei zile, o poate repeta. Tema pentru acasă este 5 sau 8 cuvinte din limba engleză, pe săptămână.
  Norwegian School este completa degradare a educaţiei. Nu au deloc literatură, fizica, chimie sau ştiinţele naturii. În general, copiii cunosc lumea înconjurătoare întâmplător. Ei ştiu de exemplu că a fost al Doilea Război Mondial. Mai mult de ştiut sunt interpretate ca fiind violenţă împotriva copiilor şia psihicului lor.
  Fiul meu mai mare, a început în Rusia şcoala generală, prin urmare, în Norvegia a devenit wunderkind “copil minune”. Până în clasa a 7-a, nu a învăţat nimic. Acolo nu e nevoie să înveţi. În şcoală sunt anunţuri precum: “Când părinţii tăi te roagă să-ţi faci tema, sună-ne! Noi te vom elibera de la astfel de părinţi.”

  În continuare, descrie nivelul medicinii în Norvegia.

  “Zavtra”: Toată această atmosferă duce la anumite probleme, dar din ce moment a devenit viata ta in Norvegia, nesuportabilă şi de ce?

  Irina: S-a întâmplat după 6 ani de şedere în Norvegia. Nu ştiam nimic despre sistemul lor „Barnevarn“.
  Am trăit cu grijile mele: casă, muncă, familie… Puţin am pătruns în organizarea de stat a ţării în care m-am mutat. Am auzit că luau copiii de la părinţi, dar eu am fost doar o “mamă normală”.
  De soţul meu am divorţat după trei ani de viaţă împreună, după naşterea fiului nostru, datorită conflictului de culturi diferite. Îmi spuneau că în fiecare casă sătească există o toaletă şi duş. Da, i-am răspuns, dar cu toate acestea, norvegienii au obiceiul să se urineze şi aşa în spatele casei. Trei ani am locuit singură cu copiii. Am luat un împrumut de la bancă, am cumparat apartamentul meu, mi-am asigurat o viaţă normală. Am lucrat şi m-am dedicat copiilor. Copiii au fost doar cu mine. Pentru că tatăl îi făcea rău fiului meu din prima căsătorie, am decis să nu mai aibă loc nici o întâlnire cu acesta.
  Cu fiul cel mic, el a fost obligat prin lege să se întâlnească. Am încercat din toate puterile ca fiul nostru să nu rămână peste noapte la tatăl său (exista pericolul de bătaie), dar şcoala şi alte instituţii de stat, m-au forţat să las copilul la tatăl lui.
  Mai întâi a fost înţelegerea pentru două ore, dar mai târziu rămânea aproape o săptămână. Copilul avea febră când tatăl său l-a luat iarna, la -30°, la rudele lui.
  În anul 2011, m-am dus la poliţia locală, după discuţia mea cu băiatul, care mi-a povestit că mătuşile şi unchii, rudele tatălui, i-au provocat dureri la gură şi la fund. Îmi vorbea despre astfel de lucruri, pe care nu am putut să le cred la început.
  Am scris o declaraţie la poliţie. Pe 8 martie, ne-au chemat la secţia pentru protecţia oficială a copiilor Barnevarn.
  Interogatoriul a durat 6 ore. Am fost acolo eu şi cu cei doi copii ai mei.
  La ei este numai de formă sistemul creat pentru protejarea copiilor, de apărare a drepturilor acestora. De abia atunci am înţeles că centrele “Barnevarn”, care sunt în fiecare sat, sunt numai pentru a descoperi denunţătorii, copii şi părinţi nemulţumiţi şi pentru a-i pedepsi cu izolarea.
  Din ziare am aflat de cazul în care o fetiţă de 7-8 ani, a fost condamnată de o instanţă la plata cheltuielilor de judecată şi compensaţie financiară pentru perioada şederii bătăuşului în închisoare. În Norvegia este totul pe dos. Pedofilia, de fapt, nu constituie o infracţiune.
  Prima dată mi-au luat copiii pe 8 martie 2011. Capturarea se face astfel: copilul nu se mai întoarce de la grădiniţă sau de la şcoală, astfel, practic vi-l fură, dispare, pentru că este ascuns într-un loc secret. În acea zi mi-au spus: „Înţelegeţi, această situaţie s-a ivit, mărturisiţi violenţa împotriva copiilor. Avem nevoie ca să vă controlaţi la medic dacă sunteţi sănătoasă.“ Nu am protestat. Clinica a fost la 10 min cu maşina. Asistenta socială m-a aşezat în maşină şi a spus: „Te ajutăm, în acest timp ne jucăm cu copiii tăi“. Copiii au rămas nu oriunde, ci în centrul de protecţie a tinerilor. Când am ajuns la clinică, m-a sunat Saşa, fiul meu mai mare, atunci avea 13 ani, … “Mami, ne duc la o familie adoptivă …” Am fost la 10km de copii, pe care îi duceau la o adresa secretă.
  În conformitate cu legislaţia locală, copiii sunt luaţi fără nici un fel de acte. Singurul lucru ce puteam face, era să mă stăpânesc. Plânsul este “interzis” în Norvegia, este considerat o “boală” şi “Autorităţile pentru apărarea copiilor” pot să vă trimită forţat la psihiatrie.
  Se pare că în Norvegia este plan de stat, cota pentru luarea copiilor de la părinţii lor. Autorităţile de protecţie, chiar se întrec în realizarea acestei cote.
  Grafice şi diagrame sunt publicate la fiecare 3 luni: câţi copii şi în care cartier au fost colectaţi.
  Am primit recent documentul – raportul suedez. Era un document cu privire la colectarea copiilor de la familii din Suedia şi din ţările scandinave vecine.
  http://www.familypolicy.ru/read/1403/
  Este vorba de un fenomen aparte. În acest raport se afirmă că, în Suedia au fost retraşi din familii,300.000 de copii.
  Acest lucru înseamnă că este vorba de o generaţie întreagă a copiilor furaţi de la părinţii lor biologici.
  Oamenii de ştiinţă, criminologii, juriştii, avocaţii – oameni cu valori tradiţionale, care încă îşi amintesc că în Suedia era familia, nu înţeleg. Ei spun că are loc ceva ciudat. Are loc dezvoltarea statului pe familii.
  Experţii indică 10.000 coroane (suedeze sau norvegiene) pe zi, sumă ce o primeşte familia adoptivă pentru un copil primit. Agentul organizaţiei “Barnevarn”, primeşte de la bugetul de stat, sume imense pentru răsturnarea cuibului de familie, pentru copilul furat. Acest lucru se întâmplă în toate ţările scandinave.
  În acest sens, părinţii adoptivi pot alege copilul, ca la piaţă. Dacă ţi-a plăcut o fetiţă blondă cu ochii albaştri şi o vrei, ajunge să telefonezi la Barnevarn şi să spui: “Sunt pregătit/ă, am cameră pentru copil” şi să spui numele copilului.
  Ombudsman, în Norvegia, încearcă să lupte împotriva sistemului Barnevarn. Consideră că acest sistemde tranzacţii cu copii, este corupt. În luna mai, familiile afectate de acest sistem, au organizat un protest împotriva separării copiilor de părinţi.
  Titlul în ziarul norvegian: “1/5 din copiii norvegieni sunt deja salvaţi de la părinţi”, înseamnă că dintr-un milion de copii, în acest stat, cam 200.000 sunt “salvaţi” şi nu mai locuiesc cu mama şi tata acasă, ci într-o instituţie pentru copii.
  Conform statisticilor publicate în mass-media norvegiană, doi din zece copii sunt născuţi de femei norvegiene, restul fiind copii de emigranţi. Emigranţii dau Norvegiei o populaţie sănătoasă, deoarece la ei nu sunt aproape deloc practicate căsătoriile. Cei mai mulţi copii au primit Barnevarn de la părinţii ruşi.

  “Zavtra”: Atunci când un copil este luat de la părinţi, ei ce pot face?

  Irina: Aproape în fiecare lună, în Norvegia se sinucide o mamă rusă. Pentru că atunci când vin să-ţi ia copiii, eşti lipsită de putere. Eşti singură împotriva sistemului. Ei îţi vor spune de exemplu: “Faci omleta altfel decât în Norvegia, forţezi copilul să-şi spele mâinile, mergi strâmb, prin urmare, nu poţi sta aici cu copilul pe nisip. Asta înseamnă că eşti o mama rea şi de aceea îţi luăm copilul.”
  Sistemul de protecţie a copilului în Norvegia, se bazează pe principiul prezumţiei vinovăţiei părinţilor.
  Părintele este conştient vinovat. Pe părinţi se aruncă o grămadă de minciuni. Totul începe cu o afirmaţie simplă: “Vreţi să vă întoarceţi în Rusia” şi nu puteţi nega, doar aveţi rude acolo. Sau: “Vreţi să asasinaţi copiii voştri”, asta pentru că ruşii obişnuiesc să spună “te omor!”
  Sistematic te pun în situaţii când trebuie să te aperi. Un singur om nu poate să oprească maşinăria de stat, bazată pe recompense fabuloase oferite avocaţilor de la birourile de protecţie a copiilor, judecătorilor, psihologilor, psihiatrilor, părinţilor adoptivi şi altor asemenea. Recompensele se dau pentru fiecare copil cu ochii albaştri, luat. Tu nu ai nici o şansă de a-ţi salva copilul de la adăposturile norvegiene pentru copii. Am trecut prin toate instanţele judecătoreşti norvegiene. Totul este susţinut, corupţia este peste tot. Copiii sunt bunuri, pe care ei nu le restituie.
  Toate articolele ziarelor ruseşti despre copiii mei, au fost traduse în norvegiană de avocatul de la Barnevarn şi utilizate pentru a mă învinovăţi. “Ea nu este normală, ea îşi apără copilul prin intermediul ziarelor”. În vest funcţionează legea privind confidenţialitatea, care este promovată activ şi în Rusia.

  “Zavtra”: Aţi indicat că în nordul Europei, funcţionează sistemul de lichidare a familiei, legat de abuzuri sexuale asupra copiilor. Cum funcţionează acest lucru?

  Irina: Ministerul care se ocupă cu probleme legate de copii, se numeşte literalmente Ministerul Afacerilor Copiilor şi Egalităţii la toate formele de diversitate sexuală.
  Minorităţile sexuale în Norvegia, cu siguranţă nu mai sunt minorităţi. Minorităţile, sunt acum orientaţii heterosexuali.
  În materialele sociologilor, disponibile în mod liber, se afirmă că, în anul 2050, Norvegia va fi ţara cu 90% homo. Ce se înţelege prin termenul de “homo”, este greu de imaginat. Se spune că ideile noastre despre lesbiene şi gay sunt deja trecutul.
  S-ar părea că voi nu sunteţi implicaţi, să facă ce vor, ce am eu şi copiii mei cu asta? Cândva şi eu mă întrebam aşa, pentru că am trăit în ignoranţă completă despre asta, că în toată Europa se introduc în viaţă standardele sexuale, care reglementează creşterea copiilor în conformitate cu cadrul definit.
  http://yadi.sk/d/oa3PNRtG3Mysz
  Sunt obligatorii pentru toţi cei care au semnat convenţia de admitere, făcându-se acum lobby şi in Rusia. Acolo literalmente se spune despre modul în care părinţii, în colaborare cu personalul grădiniţei,sunt obligaţi să educe copiii în “diferite forme de iubire”.
  O parte specială a acestui total-european, sex-standardul, indică de ce ar trebui să ne învăţăm copiii despre masturbare, părinţii şi profesorii în grădiniţe sunt obligaţi să pună aceasta în aplicare, până la vârsta de 4 ani şi nu mai târziu. Pentru noi ruşii din “peşteră”, este o informaţie foarte utilă.
  La pagina 46 din acest document, se afirmă că un copil nou-născut, trebuie să fie conştient de identitatea lui de gen. Cu sex-învăţatul obligatoriu din naştere, copilul vostru trebuie să realizeze ceea ce este: gay, lesbiană, travestit sau transsexual.
  În privinţa egalităţii de gen, sunt omişi termenii de “bărbat” şi “femeie”, astfel încât rezultatul vi-l puteţi imagina şi singuri!
  În Norvegia, a fost înfiinţat Institutul de cercetare ştiinţifică la Universitatea din Oslo, care examinează sinuciderile copiilor de la 0 la 7 ani. Este foarte ciudat, cum poate un copil nou-născut să se sinucidă?! Dar conform Barnevarn, este natural…
  După urgiile sadice, când copiii într-adevăr mor, asemenea cazuri sunt luate ca fiind sinucidere.

  „Zavtra“: Irina, să ne întoarcem la experienţa dumneavoastră personală …

  Irina: A doua oara mi-au luat copiii pe 30 mai 2011. M-au sunat doi poliţişti şi doi lucrători de la Barnevarn (Oficiul pentru Protecţia Copilului). Am deschis, poliţiştii erau înarmaţi, a venit chiar comandantul de la secţia de poliţie Bjorklagena şi mi-au spus: “Am venit să-ţi luăm copiii!” Am sunat-o pe avocată şi ea mi-a spus: “Da, în conformitate cu legile din Norvegia, sunteţi obligată să îi daţi. Dacă vă opuneţi, vi-i ia şi aşa oricum şi nu îi mai vedeţi mai mult. Sunteţi obligată să daţi copiii şi mâine, vă vor explica despre ce este vorba”. Au luat imediat copiii, care nu au reuşit nici să se schimbe, fără să-mi arate nici un document.
  Am rămas în stare de şoc. Acum trebuia să dovedesc că eu sunt o mamă bună.
  În ziar a fost descris un caz, când un băieţel a fost luat de la mama sa şi a fost violat în toate instituţiile de apărare a copilului. Când a împlinit 18 ani, şi-a cumparat o armă, a venit “acasa” şi i-a împuşcat pe părinţii adoptivi.
  Alt caz, un băieţel care a fost luat de la mama sa şi plângea că vroia la mama. Medicii au spus că este paranoia şi l-au îndopat cu medicamente. După ce jurnaliştii au început să manifeste interes pentru acest caz, l-au înapoiat la mamă într-un scaun cu rotile. Băiatul a pierdut în greutate 13-15kg. Aveadistrofie, cu modificări ireversibile.
  La o vizită la copiii mei, fiul mai mare mi-a zis că a scris o scrisoare la consulatul rus, în care a spus că şi dacă ar muri, tot va fugi din Norvegia, că nu va trăi într-un lagăr de concentrare.
  Şi a reuşit să organizeze propria evadare. A luat contact prin internet cu polonezul Krzysztof Rutkovský, care a reuşit să salveze o fetiţă poloneză, de la o familie norvegiană adoptivă. Polonezul m-a sunat în ultimul moment, când totul a fost pregătit. Mi-a spus: “Când scot singur băiatul din ţară, fără dumneata, va fi răpirea unui copil străin, dar dacă vei merge şi dumneata, va fi ca un ajutor dat familiei.” A fost o decizie dificilă: a muri toţi trei în Norvegia, sau a salva cel puţin pe fiul mai mare şi pe mine. Nu doresc nimănui să aibe asemenea trăiri ceva de genul acesta.
  În Polonia, am stat trei luni. Mama biologică are dreptul la copilul său doar în Rusia, nicăieri în altă parte în Europa. Copilul meu a primit mai întâi mamă adoptivă norvegiană, apoi ne-a acuzat de răpirea copilului de către o străină (adică eu). Atunci Polonia a stabilit o altă mamă adoptivă.
  Pentru a ajunge copilul în Rusia, mama mea (adică bunica lui), a devenit mama adoptivă din Rusia. Astfel s-a făcut schimbul între mamele adoptive poloneză şi rusă. Aşa că, fiul meu avea părinte norvegian numărul unu, părinte polonez numărul doi şi al treilea părinte, rus. Mama biologică este în Europa UN NIMIC.

  “Zavtra”: „După ce v-aţi întors în Rusia, au început să circule informaţii cu privire la cazuri similare. Povestiţi-ne despre asta.“

  Irina: Să vă dau un exemplu: Irina S. a locuit în Marea Britanie 18 ani. A avut acolo un prieten şi a născut o fetiţă. Într-o zi, Irina S. a aflat că partenerul ei este membru al clubului sadomasochist. Se uitau la televizor împreună cu fiica lor, aratau acolo un concurent şi fiica spune: “Mami acest unchi s-a jucat cu mine de-a doctorul… O!!! Şi mătuşa aceasta s-a jucat cu mine în cada de baie…” Puteți să vă imaginaţi că copilul dumneavoastră povesteşte lucruri de genul asta?
  Irina S. s-a dus să se consulte cu un psiholog pentru copii, care i-a spus: “Dragă, tu esti depasita, eşti ziua de ieri. Aceasta nu este perversiune, aceasta este un sex creativ pentru elită.”
  Irina S. a tăcut şi în linişte a început împachetatul lucrurilor şi pregătirea de evadare în Rusia. Femeie înţeleaptă …
  În Norvegia, au fost legalizate mai întîi căsătoriile între persoane de acelaşi sex, apoi a fost aprobată Legea privind adopţia copiilor de către partenerii homosexuali.
  Preoţii (femeile şi bărbaţii) vorbesc deschis despre orientarea lor sexuală netradiţională. Mai recent, au apărut îndrăzneţii din cercul homosexualilor, care ridică întrebări de drept privind căsătoriile cu copii.
  Dacă noi, părinţii valorilor tradiţionale, stăm ca nişte găini şi aşteptăm, atunci această luptă cu ei este pierdută. Astăzi, sunt locuri de experiment în Europa de Nord, Germania, SUA şi fostele colonii britanice, precum Canada, Australia şi Noua Zeelandă –acestea fiind focarele, de unde primesc cele mai multe chemări de ajutor SOS, de la mamele ruse.
  Ideea necesară rezistenţei deschise mi-a dat putere în Norvegia de a nu mă lăsa învinsă si a nu înnebuni.
  În Rusia, fiecare părinte trebuie să înţeleagă că în ultimii 30 de ani, structurile care sunt implicate în traficul de copii, sunt părtinitoare redistribuirii maselor demografice, au adoptat poziţia că părintele şi copilul nu sunt o singură entitate.
  Acum copiii aparţin la o companie abstractă, sau la stat.
  Pentru a face lucrurile si mai rele, în conformitate cu Aranjamentul de la Haga din 1980, în care Rusia a semnat în 2011, copiii aparţin teritoriului în care se află ultimele 3 luni.
  Filosofia acestor “inumani”, dezvăluie proiectul Partidului Muncitoresc Norvegian guvernant, despre care tocmai am citit recent în SMI norvegian. Lisbakken, ministrul responsabil pentru familie şi copii, declară fără ruşine: “Eu sunt un homosexual. Vreau ca toţi copiii din ţară să fie ca mine.” A iniţiat Programul de Stat experimental, în care au fost eliminate de la grădiniţe poveşti ca Cenuşăreasa şi poveştile fraţilor Grimm. În locul lor a fost scrisă altă literatură de tip “Rege şi Rege”, sau “Copii gay”. În ele de exemplu, prinţul se îndrăgosteşte de rege, sau de alt prinţ, prinţesa visează despre căsătoria cu regina.
  În conformitate cu legea, copiilor încă pe oliţă educatoarele sunt obligate să le citească aceste povestiri şi să le arate imagini.
  S-a întâmplat un caz. Turişti ruşi s-au dus în Noua Zeelandă cu o viză de şedere de scurtă durată, de exemplu pe 7 zile, părinte cu copil.
  Părinţii, ori au ţipat la copil, ori copilul plângea cu voce tare, de la hotel au sunat la serviciul pentru protecţia oficială a copiilor. A apărut grupul “salvator” şi le-a luat copilul, l-au „salvat“ de la părinţii “sadici”. Diplomaţii ruşi au luptat mai bine de un an pentru o întâlnire între părinţii biologici şi copil.
  Eu personal, de doi ani mă lupt pentru dreptul de întâlnire cu fiul mai mic.
  Brejvik, care a ucis 80 de persoane, are dreptul de a apela la rude în fiecare zi. Condamnaţii la moarte, peste tot în lume, au dreptul la scrisori şi apeluri telefonice, dar mama nu are posibilitatea nici chiar să vorbească cu copilul ei.
  Oricum, Brejvik “a salvat” Norvegia înaintea partidului muncitoresc de guvernământ, şi ei au anunţat că urăsc musulmanii. Brejvik a fost violat la 4 ani de o mamă. Barnevarn l-a luat şi l-a trimis la „încercări pe etape“. Fiecare familie l-a “gustat” (probabil a fost dat la mai multe familii adoptive). Apoi tânărul timp de 9 ani a pregătit acţiunea sa. Cred că i-au promis marea cu sarea, ca să nu pomenească despre acest subiect. Jurnalistii suedezi au descoperit deja această poveste.
  La fiecare cinci ani, Barnevarn emite rapoarte despre emigranţi. Care copii au fost luaţi cei mai mulţi de la părinţii biologici. Pe primul loc se află Afganistan, apoi Eritrea şi Irak. Dintre copiii albi, Rusia este pe primul loc, iar în topul general, se află pe locul 4.
  Părinţii biologici capătă de la stat permisiunea de a se întâlni cu copiii lor furaţi, numai două ore, o dată la jumătate de an. Este maximum. Fiul meu, care a fugit în Rusia, este înregistrat virtual în casa lor adoptivă, ca aparţinând de populaţia Norvegiei, până la vârsta de 23 ani.
  De vorbit e nevoie nu despre pedofilie ca atare, aici este un fenomen diferit. Numai în Norvegia funcţionează 19.000 de organizaţii non-guvernamentale pentru reprofilarea copiilor, din bărbat şi femeie, în alte sexe neconvenţionale.
  Copilul este nevoit să evolueze în categorie sexuală non-tradiţională stabilită. Ceea ce a povestit fiul meu micuţ, deja nu mai este o pedofilie primitivă, ci un fel de training organizat pe altă comoditate.

  “Zavtra”: Este greu de crezut că există asemenea orori teribile …

  Irina: Până când rezolvaţi dacă este de crezut sau nu, în această lume este o întreagă generație de părinți, care trebuie să trăiască cu această oroare.

  Informatii suplimentare:http://c-tarziu.blogspot.ro/2013/10/viitorul-familiei-in-romania-prin.html

  http://english.pravda.ru/society/stories/11-10-2011/119296-norway_children-0/

  http://ru-facts.com/news/view/9681.html

  Copii de la 60 de familii luati de autoritati si dati spre adoptie http://dbsjeyaraj.com/dbsj/archives/10495

  Autoritatile norvegiene iau copiii familior indiene pe motiv ca acestia sunt “hraniti cu mana” http://www.alarabiya.net/articles/2012/01/23/190125.html

  Autoritatile norvegiene separa copiii de parinti zilnic http://english.pravda.ru/society/stories/11-10-2011/119296-norway_children-0/

  Cosmarul norvegian in ceea ce priveste autoritatile protectiei copilului

  http://www.hindustantimes.com/comment/columnsothers/norwegian-nightmare-state-sponsored-child-protection-racket/article1-814574.aspx

  Salvati-ne copiii si familiile de Protectia Copilului din Norvegia

  http://www.freewebs.com/nancycrow/

  Caz incredibil. Copil nigerian rapit de Autoritatile Protectiei Copilului din Norvegia

  http://www.vanguardngr.com/2013/07/i-n-c-r-e-d-i-b-l-e-nigerian-child-abducted-by-norwegian-child-welfare/

  http://stirileprotv.ro/stiri/social/ne-au-luat-copiii-asistenta-sociala-din-norvegia-acuzata-de-rapire-de-o-familie-de-romani.html

  http://c-tarziu.blogspot.ro/2013/10/viitorul-familiei-in-romania-prin.html

  http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro/articole/244-experimentul-norvegian-cum-se-distrug-familia-si-copilaria-pe-altarul-diversitatii-sexuale.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *