Normalitatea la PNL Vâlcea: Victor Popescu devine liderul consilierilor județeni liberali

Tânărul liberal Victor Popescu a fost votat vineri în funcția de lider de grup al celor 13 consilieri din cadrul Consiliului Județean Vâlcea. Deși PSD are o majoritate confortabilă, de 17 consilieri, Victor Popescu spune că va se zbate pentru a supune la vot proiecte importante pentru județ, mizând pe faptul că președintele Rădulescu acceptă un dialog nepartizan politic.

”Mulțumesc colegilor mei pentru acest vot și sunt convins că acest lucru mă obligă la a face o politică de tip constructiv pentru județul Vâlcea. Este clar că doar prin liberalism acest județ se poate dezvolta și poate ajunge în top 15 județe dezvoltate ale Romîniei. Mizez pe faptul că în domnul Constantin Rădulescu să găsesc un partener care va face mai mult politica județului și nu una PSD. Sincer, sunt câteva aspecte care îmi întăresc această idee și sper că vom găsi soluții prin dialog”, spune Popescu.

Acesta face referire la ultima ședință de alocarea a fondurilor pentru UAT-uri când nu au mai fost la bază criteriile deja cunoscute din vremea lui Ion Cîlea sau Gheorghe Păsat.

”Dialogul, parteneriatul, bunul simț, argumentele sunt cele care mă vor ghida în această politică pe care doresc să o promovez în județul Vâlcea. Consider că populația județului nu are nevoie de cruciade, scandaluri, convulsii, are nevoie de proiecte care să ridice nivelul de viață și standardele de confort. Evident că vom sancționa și orice derapaj pe care îl vom vedea la majoritatea care conduce Consiliul Județean”, concluzionează liberalul vâlcean.

Victor Popescu are 37 de ani, este unul dintre liberalii cunoscuți ai organizației județene și nu de puține ori vocea lui s-a auzit în cadrul ședințelor de Consiliu Județean. Este un politician care nu este cunoscut drept adept al scandalului, discursul său este unul cu bun simț fiind mai degrabă adeptul dialogului și al concilierii decât al conflictelor doar de dragul politicii.

Din punctul nostru de vedere, prin această opțiune, PNL Vâlcea are de câștigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *