Normalitate? Senatorul liberal Romulus Bulacu apreciază activitatea preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu

O surpriză plăcută sau poate că asta este normalitatea politică (şi noi nu mai ştim cum arată) s-a înregistrat duminică, la Perişani, unde senatorul PNL,Romulus Bulacu, în discursul său, l-a lăudat pe preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, social-democratul Constantin Rădulescu.

„Mă bucur că astăzi am auzit un eveniment important prin care domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea anunţă că în sfârşit, un traseu important pentru această zonă, poaze să devină realizabil în câţiva ani de zile. Şi din acest motiv, încep să cred că iată că, înaintaşii noştri au şi descendenţi care se gândesc cu adevărat la oamenii acestor locuri”, a declarat Bulacu.

Senatorul PNL s-a referit la anunţul făcut de Constantin Rădulescu de transfer prin hotărâre de CJ a drumului DN 7D de la CNAIR la nivel judeţean, astfel încât să aibă mai multe şanse de a fi reabilita.

DN 7D, fiind ultimul drum naţional de pământ din România şi care uneşte 4 localităţi montane din Ţara Loviştei.

În fine, este de remarcat faptul că la nivel judeţean, politica intră în plan secund şi poate că acesta este un început, ca cele 2 partide mari PNL şi PSD să nu se contreze ci efectiv să găsească puncte comune de cooperare, în interesul celor 400.000 de locuitori ai judeţului.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *