Nicolae Popescu dorește înființarea unei echipe de fotbal în Berislăvești

Primarul din Berislăvești Nicolae Popescu spune că în următorii 4 ani, localitatea se va dezvolta potrivit standardelor unei comune aflate pe un traseu turistic și gradul de confort și calitatea vieții sunt priorități pentru acest mandat.

”În aceşti ani, am contribuit la dezvoltarea localității prin realizarea mai multor proiecte de modernizare și reabilitare a infrastructurii, construirea de noi grădinițe, achiziționarea unor utilaje necesare în situații de urgență  precum și reconfigurarea unor spații din domeniul cultural. Am mers punctual spre a completa nevolile și necesitățile pe care comunitatea le are”, spune Nicolae Popescu.

Printre obiectivele din mandatul următor se numără Modernizarea drumurilor de interes local; Refacerea podului peste pârâul Valea Țigăniei; Construirea podului spre Lotreni, sat Rădăcinești; Înființarea unei rețele inteligente de transport și distribuție gaze naturale, în parteneriat cu localitatea Sălătrucel; Construirea unei săli de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale Berislăvești; Amenajarea unui stadion în punctul Vărzărie, sat Berislăvești și înființarea unei echipe locale de fotbal; Dotarea școlilor cu dispozitive electronice conectate la internet, pentru buna desfăşurare a învăţământului online; Constituirea unui parteneriat public-privat în vederea realizării unui centru de îngrijire a persoanelor vârstnice; Achiziţia unei vidanje pentru rezolvarea problemelor apărute la sistemul de canalizare și reabilitarea cimitirului din satul  Rădăcinești.

”Nu în ultimul rând, localitatea este deschisă pentru investitori, cu precădere pentru cei care vor să dezvolte aici afaceri în turism, suntem în zona submontană a Coziei, pe drumul Bucureștiului, pe aici va fi traficul dinspre Autostrada spre Călimănești, așadar sunt multe oportunități de a dezvolta aici afaceri”, spune primarul din Berislavești,

One comment

  • Andrei

    “Achiziţia unei vidanje pentru rezolvarea problemelor apărute la sistemul de canalizare”? Problema cu sistemul de canalizare e că nu există! La Berislăveşti nu există canalizare! Unde e civilizația? Cu escrementele prin văi şi fundul curții, şi cu lemnele la gura sobei. Gaze? O glumă bună! Berislăveştiul nu e Dăeşti! La noi administrația e pe mâna unor oameni needucați, care nu ne fac cinste. Rădăcineştiul, altădată reşedință a unei comune distincte (comuna Dângeşti), a spus un “nu” categoric la ultimele alegeri, acestei caracatițe locale! Doar bunul Dumnezeu ne mai poate reda demnitatea de altădată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *