Nesimțiții de la CET Govora sunt vinovati: un sfert din vâlceni îngheață în apartamente

Da, temperaturile de mai bine de două săptămâni coboară noaptea sub 10 grade dar pentru un sfert dintre vâlceni, CET Govora le spune că ”Niet”! Căldură pas, pentru unul dintre cele mai mari cartiere din Râmnicu Vâlcea.

De ce? Pentru că nu au terminat lucrările.

Pentru punctele termice: PT2 Ostroveni; PT3 Ostroveni; PT5 Ostroveni; PT5 bis Ostroveni; PT6 Ostroveni; PT7 Lenin Sud; PT14 Zavoi; PT33 Timis; PT34 Traian 1, furnizarea agentului termic pentru incalzire se va relua dupa finalizarea lucrarilor incepute din cadrul proiectului: Reabilitarea sistemului de termoficare urbana la nivelul Municipiului Ramnicu Valcea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu si cresterii eficientei energetice – etapa II, care se va anunta la o data ulterioara” – precizează CET într-un comunicat de presă.

Deci ați citit? Un sfert din vâlceni tremură la 15 grade în apartamente pentru că onor CET nu a reușit să termine lucrările. Pentru că i-a luat frigul pe nepregătite. Vara ce puii mei au păzit? Și mai rău, este că nu este precizată nicio perioadă, de suferință.

Asta înseamnă că până nu termină Doreii treaba, asta poate fi noiembrie, decembrie, la anu și la mulți ani, vâlcenii din Ostroveni, din Lenin Sud pot tremura.

Ferească Dumnezeu să ajungă vreun copil răcit la școală, în plină pandemie de covid, pentru că situația devine critică.

Rușine CET Govora și nu vă dorim decât un faliment grabnic!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *