NECROLOG

Anunţăm cu regret trecerea în nefiinţă a prof. dr. Ioan Ştefănescu. S-a stins din viaţă lasând în urma sa o moştenire importantă pentru meleagurile valcene.

Personalitate a mediului academic românesc, de-a lungul carierei a îmbinat cu real success cariera ştiinţifică cu cea didactică, conducând la realizări stiinţifice de marcă ce au situat oraşul nostru pe harta Europeană a centrelor de cercetare de vârf, prin poziţia de nişă pe care Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice – ICSI Rm. Vâlcea, aflat sub conducerea sa mai bine de 20 de ani, a avut-o în domeniul energiei şi mediului.

A trăit cu convingerea că cea mai bună alegere pentru un om puternic este să dăruiască dezinteresat şi şi-a călăuzit profesia după motoul „O muncă asiduă, îndreptată către tot ceea ce este novator şi de folos societăţii, asigură întotdeauna succesul“.

Îl vom păstra viu în amintirea noastră prin “poveştile de succes” pe care le-a zămislit şi prin oamenii pe care i-a format.

Dumnezeu să-l odihnească, să-l aşeze de-a dreapta Sa, iar noi să-l pomenim și să ii păstrăm, vie și neștearsă, amintirea.

One comment

  • Ionescu Aurelia - fostă secretară cabinet dir.gen. IFA

    Sincere condoleanțe familiei!

    Un cercetător de marcă, un OM cu totul special.

    Drum lin către CER, Domnule Director!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *